2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما چند روز پیش از مازندران رفتیم مشهد هم شهرشون بزرگتر بود هم عرق نمیکردی رطوبتش اذیت کننده نبو ...

واییییی دقیقا من عاشق اردبیلم هواشون همیشه ی خدا سرده بهترین نعمت و دارن جدیییی

دقیقا من شمالی هستم الان مهاجرت کردیم تهران به خاطر کار همسرم با وجود غریبی و دوری از همه دوسش دارم

منم تهران زندگی میکنم حدود بیست ساله.شهر خودم نیست ولی واقعا حس خوبی دارم دوس ندارم جای دیگه زندگی کنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
واییییی دقیقا من عاشق اردبیلم هواشون همیشه ی خدا سرده بهترین نعمت و دارن جدیییی

حس میکنم تو زندگی قبلیم متعلق به شمال اروپا بودم اصلا عجیب عاسق هوای سردم آنقدر دلم میخواست مثل این اروپایی ها دریاچه خزر یخ میزد میرفتیم اسکی بازی 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

چی میشد اگه همه شهرای ایران مثل شمال بودن🥺جنگل، باران،سرسبز

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شیراز شهر بهار نارنج

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم عاشق شهرهای شمالیم هوای سرد بارونی نمناک پوستت همیشه انگار آب رفته زیرش وای خدای من خوش به حالتون شمالیا من خودم مشهد زندگی می‌کنم خیلی آب و هواش خشکه و آلوده

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

حس میکنم تو زندگی قبلیم متعلق به شمال اروپا بودم اصلا عجیب عاسق هوای سردم آنقدر دلم میخواست مثل این ...

وای من باید برم سیبری روسیه زندگی کنم انقدر عاشق هوای سرد و برف هستم دیوونشم جدی