2777
2789
من شمال رو فقط برا تفریح چند روزه دوس دارم.رطوبتش خیلی اذیت کننده است.چند روز پیش اونجا بودیم تمام ل ...

وا تهران که واقعا آب و هوای بدی داره جدا از بحث آلودگیش

هفته قبل برای ۳ روز تهران بودیم یک بسته کامل بالم لب و پماد آ و وازلین استفاده کردیم تا بتونیم نفس بکشیم

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرگان خیلی دوره به همه جا

نه یه گوشه کنازا واسه خودمون هستیم 

۸ ساعت تا مشهده 

۷ ساعت تا تهران

۲ ساعت تا شاهرود 

خوبه دیگه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم تهران زندگی میکنم حدود بیست ساله.شهر خودم نیست ولی واقعا حس خوبی دارم دوس ندارم جای دیگه زندگی ک ...

یه چی بگم بخندید 

منم ۲۶ساله تهران زندگی می کنم 

شهر خودم نیست ،البته من ۲۰سالم بوده اومدم تهران 

حالا مازنداران هم خونه داریم. میرم اونجا دلم برا تهران تنگ میشه ،دوست دارم زود برگردم ،بچه هام می خندن میگم تو که تهرانی هم نیسنی این همه وابستگیت به تهران رو درک نمی کنیم 😂

نه یه گوشه کنازا واسه خودمون هستیم ۸ ساعت تا مشهده ۷ ساعت تا تهران۲ ساعت تا شاهرود خوبه دیگه

یه بار از مشهد ،از گرگان برگشتیم به سمال وبعد تهران 

وای وای چقدر دور بود 

منم اصلا از تو ماشین نشستن خوشم نمیاد 

وا تهران که واقعا آب و هوای بدی داره جدا از بحث آلودگیشهفته قبل برای ۳ روز تهران بودیم یک بسته کامل ...

نه تهران هوای متعادلی داره نه خیلی گرم میشه نه خیلی سرد.الودگی هم که الان اکثر شهرهای بزرگ دارن.من واقعا هوای تهران رو به همه جا ترجیح میدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
یه چی بگم بخندید منم ۲۶ساله تهران زندگی می کنم شهر خودم نیست ،البته من ۲۰سالم بوده اومدم تهران حالا ...

منم دقیقا اینطوریم.میرم شهر خودم دلم برا تهران تنگ میشه 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه تهران هوای متعادلی داره نه خیلی گرم میشه نه خیلی سرد.الودگی هم که الان اکثر شهرهای بزرگ دارن.من و ...

درسته عادت و سلیقه فرق میکن

منم معتقدم هوای تهران واقعا گرم و خشکه و هوای شمال رو بهش ترجیح میدم

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.