2777
2789
عنوان

شوهرم همش بهم میگه بی هنررر

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه اونا وظیفته 🫤عادیه همه میکنن

ببین شوهر منم همین بود 

خودمو براش به اب و اتیش زدم 

الانم سه تا بچه گذاشته رو دستم

هیچ تحت تاثیر حرفاش نباش و مسیر خودتو برو

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
مادرش مثل چییییی کار میکنه

ببخشید کار کثیفیه ولی برا زندگیت لازمه دنبال ایراد و مشکل از کارای مادرش باش و با سیاست به روی شوهرت بیار

یواش یواش و به مرور آروم و بی دعوا و کنایه مثلا یه حرفی بنداز که تهش به یه ایراد مادرش ختم بشه لا به لای حرفات از ایراداش بگو اینجوری دیگه از مادرش بت نمی سازه و کارای تو بیشتر به چشمش میاد

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دستام درد میگیره امتظار داره ۲۰مین ماساژ بدم😕

ار من بهت نصیحت خواهرانه هیچ وقت صدت رو واسش نزار هیچ وقت نخواه به میل اون تغییر کنی چون ارزشت حفظ نمیشه هر وقت یه چیز جدیدتر ازت میخواد .تو اون رو همون جوری که هست پذیرفتی اون هم همینطور .اگه هنرمند میخواست دنبال خیاط و چیزای دیگه می‌رفت واسه انتخاب

ببخشید کار کثیفیه ولی برا زندگیت لازمه دنبال ایراد و مشکل از کارای مادرش باش و با سیاست به روی شوهرت ...

واقعا چقدر بی فکرید.

مردا مادرشون رو ول نمیکنن که زنشون رو راضی کنن. مطمئنم با این کارا یه دعوا و کینۀ اساسی درست میشه.