2777
2789
عنوان

شوهرم همش بهم میگه بی هنررر

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست
دستام درد میگیره امتظار داره ۲۰مین ماساژ بدم😕

عزیزم یه مناسبتی براش ماساژور بخر خوشحالم میشه عشق بینتونم بیشتر میشه حرفای بقیه ی کاربرا بیشتر باعث تلخی و سردی بینتون میشه هر وقت ایراد گرفت زیاد توجه نکن و جواب نده به شوخی خنده بگیر رد کن کار خودتو بکن کار اضافه نیاز نیست محبت کن و زندگیتو بچرخون

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پولو میده مثلامیگه برو میکاپ یاد بگیر ماساژ یاد بگیر خیاطی سفال یا…

خودت چه چیزی دوست داری یاد بگیری؟ حالا من کاری به همسرت ندارم ولی واقعا یه مهارتی که دوست داری یاد بگیری خیلی خوبه‌. روحیه ات هم خوب میشه. یه چیزی که دوست داری یاد بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پولو میده مثلامیگه برو میکاپ یاد بگیر ماساژ یاد بگیر خیاطی سفال یا…

خب عزیزم چرا نمیری 

برو باشگاه هر حرفه دوس داری یاد بگیر برو سرکار 

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

واقعا چقدر بی فکرید.مردا مادرشون رو ول نمیکنن که زنشون رو راضی کنن. مطمئنم با این کارا یه دعوا و کین ...

وااای اینم اززبان یه مرد 

مادراتون ول نکنید ولی تعادل هم حفظ کنید احترام به هردو بگدارید هیچ کدوم برا همدیگه نکوبید

میخوام برای تولدش بخرم😬

از تاپیک متوجه شدم تازه ازدواج کردی و چه خوب که شوهرت دوست داری یه هنر یاد بگیری به نظر من برو به حرفه آرابشی یاد بگیر چند مدت دیگه هم میشه یه درآمد برا خودت عزیزم 

من فقط پاکسازی دوس دارم خیلی، که شوهرم میگه هرچیزی برو بجز این

حالا اول برو میکاپ واقعا برای هر خانوم خیلی واجبه یادگیریش دیگه هر جایی خاستی بری می‌تونی خودت به بهترین شکل آماده کنی