2777
2789
عنوان

اگه کولیت روده داری بیا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
دقیقااا این اواخر استرس دهنمو صاف کرده.. ولی شما میگین بنظرتون داروی اعصاب ضرر نداره؟

نه ...شوهر من عمریه دارو اعصاب میخوره بخاطر اینکه اعصابش بهم بریزه ..معده و روده دوباره التهابی میشع

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مرغ اگ سرخ نکنم چجوری بپزم ک بدمزه نشه و اینکه داروی گیاهی با داروهای خودم تداخل نداره؟

عزیزم من نمیدونم این مریضی چیه ..ولی مرغ به این روش میگم درست کن بو نمیده اصلا ،حالا نمیدونم اینا مجاز خوردنش برات یانه ...مرغ و با یکی دولیوان آب بزار تو قابلمه بپزه ،یه پیاز متوسط ریز کن ،یه حبه سیر متوسطم تیکه کن بنداز توش ،ادویه زرچوبه و نمک و دارچینم بریز باچنگال چک کن هر وقت داخلش پخته بودمرغهارو بردار ،با یک قاشق کوچیک کره یه کوچولو تف بده ،روغنی نمیشه به اونصورت ،،زعفرونم اگه ضرر نداره میتونی بریزی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بهترین درمان مکمل برای کولیت زخمی پروتکل کویمبرا 

من خودم 6 سال هست کولیت دارم و فقط با این پروتکل تونستم تقریبا همه داروها رو منهای مزالارین اونم به مقدار کم بذارم کنار 

چندتا مکمل داروخانه‌ای و یک رژیم غذایی داره 

بعد از دیدن علایم بهبود می‌تونید به مرور بقیه غذاها رو هم مصرف کنید بسته به شدت و وضعیت هر فرد بین 70 تا 100 بهبود حاصل میشه ولی حداقل 4 تا 6 ماه طول می‌کشه

کانال تلگرام اون هم رایگانه 

ولی گویا پیج اینستاگرام که زیر نظر دو پزشک ایرانی در آمریکا فعلا جواب نمیدن ولی ادمین های کانال شما رو راهنمایی می‌کنن و کاملا هم رایگان 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
میشه بگی چند ساله بیماریو چطور شد که عود کردو دارو چی میخوردیمنم دارم چندساله و کل روده م هم درگیرها ...

بهترین درمان مکمل برای کولیت زخمی پروتکل کویمبرا 

من خودم 6 سال هست کولیت دارم و فقط با این پروتکل تونستم تقریبا همه داروها رو منهای مزالارین اونم به مقدار کم بذارم کنار 

چندتا مکمل داروخانه‌ای و یک رژیم غذایی داره 

بعد از دیدن علایم بهبود می‌تونید به مرور بقیه غذاها رو هم مصرف کنید بسته به شدت و وضعیت هر فرد بین 70 تا 100 بهبود حاصل میشه ولی حداقل 4 تا 6 ماه طول می‌کشه

کانال تلگرام اون هم رایگانه 

ولی گویا پیج اینستاگرام که زیر نظر دو پزشک ایرانی در آمریکا فعلا جواب نمیدن ولی ادمین های کانال شما رو راهنمایی می‌کنن و کاملا هم رایگان 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
بهترین درمان مکمل برای کولیت زخمی پروتکل کویمبرا من خودم 6 سال هست کولیت دارم و فقط با این پروتکل تو ...

ممنون گلم آیدی کانال تلگرامشونو میتونی بفرستی برام

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
میشه بگی چند ساله بیماریو چطور شد که عود کردو دارو چی میخوردیمنم دارم چندساله و کل روده م هم درگیرها ...

من از زیر ۱۰ سالگی مریضم الانم ۲۵ سالمه.. ناپرهیزی غذایی و استرس زیاد باعث شد ک عود کرد دارو هم مزالوور ۵۰۰ روزی ۶تا میخورم جدیدن مزالازین دوز بالا خارجی گرفتم و شیاف