ژله مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 7687 عنوان میخوام غربلگری رو نرم 113 بازدید | 19 پست از طرف دولت کلا جمع شده بهداشت میگفت دیگه کلا غربالگری نیست دکترا خودشون مینویسن از طرف دولت جمع شده .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج دیروز | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 53838 اگر دور از جونتون بچه مشکل داشت چی؟ دولت و دکتر براتون کاری میکنه؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21850 از طرف دولت جمع نشده فقط بیمه دیگه ساپورت نمیکنه وگرنه همون بهداشت و تمام دکترا مینویسن 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
ژله مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 7687 اگر دور از جونتون بچه مشکل داشت چی؟ دولت و دکتر براتون کاری میکنه؟ غبلا که نبود بچه ها سالم بدنیا نمیومدن؟مافیا داره این غربالگری برا پول در آوردن اوردن این 15سال اخیر .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5222 برو عزیزمچون هزینه اش زیاده نتونستم رایگانش کنن اومدن گفتن اجباری نیست. دور از جون شما شوهر دختر دایی من غربالگری رو قبول نداشت با اینکه پولدار هم بود متاسفانه بچه شون سندروم دان داشت. بعد از 6سال فوت شد طفلکخیلی زندگیشون به هم پیچید خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 53838 غبلا که نبود بچه ها سالم بدنیا نمیومدن؟مافیا داره این غربالگری برا پول در آوردن اوردن این 15سال اخیر یعنی اصلا اطرافتون آدمهای سندروم داون ندارید؟!مافیا؟به نظرم با این افکار حتی استفاده از گوشی و نت هم کمک به مافیاست هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
ژله مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 7687 برو عزیزمچون هزینه اش زیاده نتونستم رایگانش کنن اومدن گفتن اجباری نیست. دور از جون شما شوهر دختر دای ... بچه های قبلیش سالم بودن؟ .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
ژله مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 7687 یعنی اصلا اطرافتون آدمهای سندروم داون ندارید؟!مافیا؟به نظرم با این افکار حتی استفاده از گوشی و نت هم ... ما کل فامیلمون خداروشکر بچه ی مشکل دا نداربم اصلا .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5222 بچه های قبلیش سالم بودن؟ بچه اولش بود. برای دومی کلی دکتر رفت. خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21850 ما کل فامیلمون خداروشکر بچه ی مشکل دا نداربم اصلا مشکلت هزینشه ؟ 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 53838 ما کل فامیلمون خداروشکر بچه ی مشکل دا نداربم اصلا میتونید تضمین بدین هم نخواهید داشت؟! هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5222 ما کل فامیلمون خداروشکر بچه ی مشکل دا نداربم اصلا تنها بچه سندروم دان فامیل همین بود گفته بودن ارثی نیست یه جهش ژنتیکی اگر اشتباه نگفته باشم خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
ژله مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 7687 مشکلت هزینشه ؟ نه فکر میکنم ضروری نیست .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
ژله مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 7687 تنها بچه سندروم دان فامیل همین بود گفته بودن ارثی نیست یه جهش ژنتیکی اگر اشتباه نگفته باشم میدونم جرات نمیکنم نرم و میرم آخرشاگر چیزیشم نباشه تا آخر بارداری انقدر فکرو خیال میکنم که ضررش بیشتره .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 14992 غبلا که نبود بچه ها سالم بدنیا نمیومدن؟مافیا داره این غربالگری برا پول در آوردن اوردن این 15سال اخیر این بچه های مشکل داری که دنیا اومدن بخاطر غربالگری نرفتنهتحصیلاتت چیه؟