2777
2789
عنوان

عوض کردن اتاق در خوابگاه

177 بازدید | 8 پست

تورو خدا نظر بدین من تو خوابگاه با هیچکی دوست نیستم یعنی حتی با هم کلاسیام سلام علیک هم ندارم الان تو اتاقم با همکلاسیام هستم همشون خوبن یعنی اذیت نمیکنن زیاد شلوغ نیستن و درس خون و تمیز ولی با من خیلی رفیق نیستن دو تا گروهن که باهمن من تختم بالاست باد کولر مستقیم می‌زنه بهم از طرفی نمیتونم چادر هم بزنم دور تختم چون تخت بالا هستم و اگرم بشه بازم مشکلم اینه با هیچکس صمیمی نیستم و واقعا حوصلم می‌ره 

به نظرتون برم اتاق دیگه که شاید دوست پیدا کنم تخت پایین در صورتی که اصلا روابط عمومی ندارم و تازه چون حواس پرتم ممکنه از درسام جا بمونم و از هم کلاسیام دورم 

راهنماییم کنین لطفاً چی کنم 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همین همکلاسیات دوست شو اتاق دیگه هم بری چون از اول باهم دوست بودن اگه نتونی خودت با اونا صمیمی شی نمیتونی دوست پیدا کنی

سعی کن از همینجا شروع کنی. با بقیه حرف بزن. لازم نیست حتما دونفر دونفر دوست باشین که. با همشون صحبت کن روابط عمومی و احتماعیتو ببر بالا برای شغل آیندتم به درد میخوره اتاقتو عوض کنی فقط صورت مسئله عوض شده

ضمنابرای گذروندن دانشگاه اینکه حداقل با چندنفر هم صحبت و اشنا باشی خوبه. وگرنه سخت میگذره میشه یه چیزی مثل مدرسه!

اگه مشکل تخت بالاست بگرد ببین اتاقی هست که تخت پایین خالی باشه وگرنه وقتی با همکلاسیات نتونستی اوکی شی در صورتی که میگی بچه های خوبین فک کنم خودت سخت ارتباط میگیری اتاق عوض کردن مشکلتو حل نمیکنه

یه جوری باید دوستی و شروع کنی 

میتونی یه بار یه چیزی درست کنی مهمونشون کنی اکثر دوستی ها با تعارف کردن شروع میشه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾