2777
2789

من چون چاق میشم هر چی دکتر میده نمیخورم 

از طرفی دکترم گفت فلوکستین منسوخه و... 

خواستم دکترمو عوض کنم 

چون فقط فلوکستین چاق نمیکنه 

خیلی اوضاع روحیم داغونه 

چیکار کنم 

من برای استرس میخوردم.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلوکستین خیلی امنه ، طیف وسیعی از هم ‌پوشانی ها به کار میره اگه فلوکستین رو منسوخ میدونه چی میگه جایگزین کنی؟

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

فلوکستین خیلی امنه ، طیف وسیعی از هم ‌پوشانی ها به کار میره اگه فلوکستین رو منسوخ میدونه چی میگه جای ...

شما اطلاعات دارین تو این زمینه ؟ من به زور ازجام پامیشم یه مدت بگذره کارمو از دست میدم بیانگیزه بی حال 

سرترالین اس سیتالو پرام

جفتشون یه دسته اند ، متابولیسم بدن رو تغییر میدن و عارضع چاقی رو دارن

فلوکستین منسوخ نشده ، قدمت طولانی داره و فقط دیگه به عنوان بهترین دارو صد افسردگی تجویزش نمیکنن

من جای شما بودم پزشک دیگه ای میرفتم ، نه فقط به خاطر عارضه اش اگه اوکی داد شیفت میکنم به سراتلین ،سبک زندگی (خواب تغذیه )  سیتالو پرام به تنظیم خواب هم کمک میکنه

درست میکردم ، ♥️♥️

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

شرکت سازنده هم خیلی مهمه ، فلوکستین عبیدی سیتالو تهران دارو 

و عبیدی مجدد خوبن

اگه به داروی خارجی هم دسترسی داری مولا سوئیسی از همه بهتره