2777
2789

خوابم نمیبره گفتم حداقل در این مورد تاپیک بزنم

به نظرم حرف زدن در این باره هم به من کمک میکنه هم به بقیه چون همچین فرهنگی در جوامعی مثل ایران خیلی رایج نیست و مردم واکنش های عجیبی دارن و بخوای یا نخوای به آدم خاصی تبدیل میشی و ممکنه احساسات بدی داشته باشی یا درک نشی 

اگر کسی تو تاپیک باشه پایین تر راجع به مزایا و چالش های این تصمیم میگم اگه هم کسی مثل من هست پست بذاره انگیزه و تفکر خودشو از این تصمیم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشنویم..

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

راستش مادر شدن روحیه خاص خودش رو 

می‌خواد که من ندارم 

واقعا مسئولیت بزرگی هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم همینطور

واقعیتش اصلا علاقه نداره به بچه ها یعنی تحملشون برام سخته اصلا بعضیا میگن بچه ها شیرین هستن هیچوقت همچین حسی نداشتم

تازه بدنم فرمش بد میشه بچه خر کیه ارزشش رو نداره

که اون همه بزرگش کنی بعد پیر میشی اسمتو یادش نمیاد

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

حالا اون که زندگی خودته تصمیمش هم با خودته ولی خدایی نکرده در سن بالا هیشکی رو نداری بیاد خونتون. بچه ها و نوه ها باعث شادی خونه هستن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم