2777
2789
عنوان

به نطر شما این پررو بودنه

91 بازدید | 12 پست

فرض کنید یه چیزی به یکی قرض بدین که خب براتون مهم باشه

قرض بدین که کارش راه بیفته و‌پس بده

ولی طرف پررو باشه و برنگردونه و اصلا حرفشو‌هم پیش نکشه

اگه برید ازش پس بگیرید بهش میگن پررو بودن و نمیدونم خسیس بودن؟

بعد طرف هم پررو باشه هااا

که‌بگه‌حالا فعلا که لازم نداری بزار بمونه دست ما و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نه یه وسیله اسمن چندوقتیه درگیر چیزایی ام که قرض دادمهیچکس هم پس نمیدهدیگه‌پشت دستمو داغ کردم به ...

یجایی دیدیش حرف وسایل رو بیار وسط 

مثلا اگه قابلمست بگو اره جنس اون که بهت دادم خیلی خوبه و من اکثر غذاهامو با اون درست میکنم و حیف اینکه الان نیست از کارم عقب موندم و.... 

یجایی دیدیش حرف وسایل رو بیار وسط مثلا اگه قابلمست بگو اره جنس اون که بهت دادم خیلی خوبه و من اکثر غ ...

اتفاقا همینطور گفتم

پرو پرو برگشت‌گفت فلانی من فلان چیزو فعلا نگه میدرما تو لازم‌نداری که بچه ات بزرگ شده استفاده نمیکرد که

اصلا کادو باشه از طرف تو😐

چیزی هم که قرض دادم قیمتش بالای چهار تومنه و چون خودمم هدیه گرفتم برام عزیزه

نمیگم که لو نرم

بگو اتفاقا من خودمم هدیه گرفتم از فلانی

میدونه خودش

جاریمه مثلا. دید خاله ام دوخته برای بچه 

اه بابا همه رو گفتم بزار بگم کلا

تشک بازی دست دوزه. کلی روش گلدوزی کرده. تو پیجش بالای چهار تومن میفروشه. برای دخترم بود. الان دخترم یه سالشه توش نمیخوابه که باهاش بازی کنه

قرض خواست منم دادم بچه اش بازی کنه. رفتم دیدم گذاشته زیر لحاف تشک داره خراب میشه که جا ندارم براش. الان میخوامم پس نمیده

میگفتی شاید باردار شدم بچه اوردم بگو چه لو رفتنی

گفتم الان تو یکی از کامنتا

بچه دیگه‌نمیخوام بیارم. دوتا دارم. ولی اعصابم خیلی خورده

حتی اگه لازمم نباشه به کسی مربوط نیست که

سری بعد بهش بگو :میدونم از این استفاده میکنی ولی مکه قرض نبود؟ این برای من یه یادگاری هست و من میخوا ...

ااگه بازم جواب نداد بهش بگو: من واقعا ناراحت میشم وسیله ای که واسه منه دست دیگران باشه