2777
2789
عنوان

هر کی حامله بشه این اتفاق براش می افته

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 28 پست
بیست روزه زایمان کردم در طول بارداری تغذیه م خوب بود شکر خدا گوارشم خیلی خوب بوده اصلا اریت نشدم میو ...

خدا روشکر انشالله همیشه سالم باشی ❤🥺

امیدوار شدم

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان که مجردم هم همش رعایت میکنم فایده چیه یکم سفت بشه دوباره زخمم باز میشه خسته شدم میترسم از ...

الان برو درمان کن اگه عمل نیازه انجام بده، منم داشتم ولی هیچوقت اذیت نداشت فقط تو بارداری بزرگ شد و دردناک بعد زایمانمم برگشت به وضعیت قبل. عمل اینا هم نکردم ولی شما که از الان باهاش مشکل داری برو حتما درمان کن

نه بابا من نوزده سالگی درگیر بودم ۲۱ ازدواج کردم

من از ۱۳ سالگی درگیرم ...ازدواجم شاید ۲۵ .۲۴ جور بشه.

نمیدونم چی میشه بعدا 

متاهلم بچه ندارم عزیزم من پارسال خونریزی داشتم رفتم دکتر دارو یکماهه داد گفت اگر جواب نداد عمل لازم ...

از مجردی مشکل داشتین ؟ البته اگه یه ساله فقط شقاق داشتین مزمن نشده هنور. 

من خیلی وقته دارم دیگه خسته شدم 

نترس گلم منم داشتم از مجردی الان دو تا بچه دارم سومی هم باردارم طوری نشده

خدا حفظتون کنه پایدار باشین 🥺❤

کم کم دارم امیدوار میشم خدا کنه بر منم مشکلی ایجاد نشه 

الان برو درمان کن اگه عمل نیازه انجام بده، منم داشتم ولی هیچوقت اذیت نداشت فقط تو بارداری بزرگ شد و ...

میدونی زیاد اذیت نیستم یعنی قابل تحمله ...

فقط نگرانم میکنه سرش همش حرص و جوش میخورم

میدونی زیاد اذیت نیستم یعنی قابل تحمله ...فقط نگرانم میکنه سرش همش حرص و جوش میخورم

ببین اصلا عمل نکن .نود درصد این مشکل عصبی هست و مربوط به تغذیه .یه پمادی هست نیکا روغن زیتون و عسل کم داخلش هست سیصد هزار تومن،اگه یه نخود صبح یه نخود شب استفاده کنی .آب ولرم بخوری ،خربزه بخوری ،تخم ریحون و....سعی کنی اضطراب کنترل کنیی .پیاده روی کنید .اگه وزنت زیاده سعی کنی کم کنی کلا خوب میشی .پریود هم باید منظم بشه چون بعضی وقت ها هورمونی هست .سعی کن شیره انگور روزی یه قاشق بخوری که اگه بخاطر ضعف عمومی بدن هست مشکلت بر طرف شه .بعد ازدواج هم بهتر میشه بدتر نمیشه نترس 

ببین اصلا عمل نکن .نود درصد این مشکل عصبی هست و مربوط به تغذیه .یه پمادی هست نیکا روغن زیتون و عسل ک ...

مرسی عزیزم ❤🤝

حالا که گفتی پریودم هم نامنظمه همیشه بر همونم حتما هس