من عصر خونه تنها بودم و تقریبا نیم ساعت خوابیدم
خواب دیدم که : دقیقا توی خواب هم عصر بود و خوابیده بودم و خونه تنها بودم با صدای عجیبی از خواب بلند شدم صدایی شبیه صدای هواپیمای خیلللییی بلند مثل دوران جنگ...! مردم جیغ میکشیدن اما این وسط یه صدای بلندی میگفت مردم فرار کنید به سوی مهدی صاحب الزمان فرار کنید به امام زمان خود پناه ببرید ..😭یه صدایی بود خیلییی قشنگ بود مدام اینو میگفت.. سریع بلند شدم هول کردم چادر رنگی سرم کردم دویدم بیرون دیدم بقیه همسایه ها هم زدن بیرون همه گرررریه میکردن و میدویدن .. پرسیدم کجا باید بریم؟ مردم گفتن امام زمان اونجاست بدو .. همه میدویدن جیغ میزدن و صدا میزدن یا مهدی کمک..این وسط یاد نمازهام و گناهام افتادم حس میکردم دیگه نمیتونم خوب بدوم😭گریه ام گرفته بود مردم داشتن میرسیدن به اقا ولی من عقب موندم.. اونجا مامانم دیدم گفتم تو اینجا چیکار میکنی؟ گفت بدووو همه رفتن دستم گرفت و با مردم راه افتادیم .. خبرنگار ها بین راه پر بودن .. با بقیه مصاحبه میکردن و ممیگغتن بالاخره امام شیعیان ظهور کرد😭😭😭🤲🤲اخ که نگم دارم با گریه تایپ میکنم .. اخ نگم چقدر حس و حال خوبی داشت .. همه رو دیدم تو خواب همه فامیل.. اون کسی که بهم کلی بذی کرده بود هم دیدم اما انگار با ظهور اقا فاصله ای بین ما نبود😭😭😭دیگ اونجا ازش متنفر نبودم
کاش هیچوقت بیدار نمیشدم از این خواب😭😭😭