2777
2789
عنوان

طولانی شدن پریود

120 بازدید | 20 پست

سلام وقتتون بخیر من آمپول پروژسترون زدم یه ساعت بعدش پریود شدم تا سه روز خونریزیم به شدت کم بود از روز چهارم زیاد شد، همیشه پریودم ۷ روزه بوده الان روز ۸ پریودم و انگاری قصد تموم شدن نداره قرص ریفامپین و لاکتوکر هم مصرف میکنم و تازگی دو روزه فهمیدم کم کاری تیروئید هم دارم

چند وقت نشدی با آمپول تا ده روز خونریزی داشتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پریوداتون چند روزه بود که تا 10 روز خونریزی داشتید

من ۷روزه بود چندبار آمپول میزدم تو دوران مجردی بخاطر اینکه وقتی ناراحت میشم اصلا نمیشم ۱۰روزه بود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آها منم دوران پریودیم 7 روزه بود الان این بیشتر شده

با آمپول بیشتر میشه میگم که منم دوران مجردی شش ماه میزدم مجبوری نمی‌شدم ده روز شدید میشدم 

ممنون از اینکه راهنماییم کردی استرس داشتم

نه اصلا چیزی نیس 

تا روز آخر خونریزی شدید داشتید ؟!

اره خیلی من حساب کن زورکی بخدا پا میشدم از جام مجبوری تا جایی جا داشت استراحت میکردم 

فکر کردم باردار بودم و دارم سقط میکنم برای همین ترسیدم

ای وای متاهلی آزمایش ندادی