2789

شمام مثل اونا به بچتون لباس میخرین؟با پوشوندن لباس اقتصادی احساس بدی بهتون دست نمیده؟

مثلا ۲ تومن یه کاپشن خریدن من ۵۰۰ بارونی ۱تومن کاپشن ۵۰۰ بافت خریدم

درامد همسرای هممون هم تقریبا یکیه

بچه هامون نوزاد بودن هم مثلا ۳،۴ جفت پاپوش گرفته بودن من کلا پاپوش نگرفتم بجاش کفش گرفتم بعضیاش هنوز اندازشن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزم کی میخواد بدونه که اون لباس رو تو چقدر خریدی

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

من سعی میکنم رعایت کنم نه خیلی گرون نه خیلی ارزون وضع مالیمونم خداروشکر خوبه ولی چون بچه ان و لباساشون زود به زود کوچیک میشه واسه همین چیزای گرون و برند نمیگیرم

لایک نکن جون مادرت 😑😐

من تا الان که به این سن رسیده لباس گرون کفش گرون نخریدم نه بخاطر پولش ها بخاطر اینکه هر شش ماه ماشاالله قد می‌کشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم