2777
2789
عنوان

دعوا دوران نامزدی (عقد )

108 بازدید | 7 پست

برای شماام زیاد بود ؟ و همسرم بعضی وقتا میگه قرارع از پس تو چجوری بر بیام درصورتی که اینجوری نیست ولی وقتی نزدیک همیم زیاد دعوا نمی‌کنیم 

من تهرانم اون اردبیل البته فامیلیم پسر عموی مامانمه

دیگه وقتی عقد کردی چه نامزدی

نامزدی برای آشناییه دوطرفه ،نه عقد که اسم دوطرف رفته تو شناسنامه

کلا من خودم ترجیح میدم بعد ۳ ۴ ماه نامزدی،نهایت ۶ ماه عقد باشیم و بعد تمام

دیگه وقتی عقد کردی چه نامزدینامزدی برای آشناییه دوطرفه ،نه عقد که اسم دوطرف رفته تو شناسنامهکلا من خ ...

ما به دوران عقد میگیم نامزدی حق با شماست 

ما آشنا بودیم خودمون چند ماه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوری خود به خود باعث کدورت میشه ما اصلا دعوا نداریم دوران دوستی هم یبار که تقصیر من بودبا شوهر اولمم ...

درسته 

و اینکه اونم پسر سالمیه تاحالا تو رابطه نبوده منم نبودم بخاطر همون بیشتر به مشکل میخوریم اولین باره داریم مشترک پیش میریم 

خودمون که دوست بودیم چند سال ولی 10 ماه نامزد بودیم الان 4 ماه که عقد کردیم من چون تمام خرج با خود همسرم عروسی و خونه و سرویس طلا و... خودش باید بگیره خانواده اش هیچ حمایت مالی ندارن بخاطر همین عروسیم اردیبهشت که میشه تقریبا 1 سال عقد 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خودمون که دوست بودیم چند سال ولی 10 ماه نامزد بودیم الان 4 ماه که عقد کردیم من چون تمام خرج با خود ه ...

برای همه اینجوریه ولی شوهر من خانوادش حمایت مالی. دارن همسرمم شغلش ثابت نیست بخاطر گرونی‌ خرید و فروش ماشین خیلی کمه ماام عروسی مون شاید یکم دیر تر بشه

شغل شوهرتون چیه اگر جسارت نباشه ؟ و اینکه رابطه دارین ؟

برای همه اینجوریه ولی شوهر من خانوادش حمایت مالی. دارن همسرمم شغلش ثابت نیست بخاطر گرونی‌ خرید و فرو ...

نه من خانواده همسرم در حد 5 میلیون هم کمک نمیکنن همسرم هم پیمان کار شرکت هم تو املاک کار می‌کنه الان هم زمین داره اگه فروش بره میتونیم باهاش خونه بخریم ولی خب متاسفانه اوضاع ملک و املاک خیلی راکد ما زمان دوستی مون هم رابطه داشتیم الانم همونه بخاطر ترس من فعلا رابطه کامل نداریم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️