2777
2789
عنوان

هرکسی بارداره و بچه ش پسر خیلی حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3014 بازدید | 119 پست

درکت میکنم منم همیشه به دختردارا حسودیم میشد😅وقتی لباسای قشنگ و گیره هاشونو میدیدم دلم ضعف میرفت براشون

بزار ۴یا۵سالش که شد ای وی اف کن انشالله خواستت با خواست خدا یکی باشه♥ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا خدایا خدایا به همه عقل بده شوهر این بزرگوار هم بذار اولویت 

منم خونه نداشتیم به خونه دارها حسادت که نه حسرت می‌بردم 

شاغل که نبودم با حسرت به صندلی کارمندهای بانک نگاه میکردم 

یه سالی که منتظر بارداری بودم به آدم ها حامله حساس شده بودم 

آدمیزاد همین دیگه دلش چیزی بخواد به دارنده ها اون چیز حساس میشه شما را البته شوهرت حساس کرده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
گفتم بالاتر۴ تا پسر داشتمنه نکرفتسری دوم حتی خراش هم دادخب سنم بی تاثیر نبود ۳۸ بودماتفاقا یه خانمی ...

آها،خب فدای سرتون،میدونم مسیر سختی رو رفتید ولی خواست خدا بوده و مطمئنا خدا در رحمت دیگه ای رو براتون باز کرده...

ببخشید خراش داد یعنی چی؟

بعد اون خانم 43ساله تعین جنسیت بود یا نازایی ؟باردار هم شد؟

به سلامتی عزیزم خب طبییعه اگر دوتا پسر داشتی برای سومی دوست داشتی حتما دختر باشهیا بالعکس ماهم برای ...

سلامت باشی ممنون❤

درسته عزیزم

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
آها،خب فدای سرتون،میدونم مسیر سختی رو رفتید ولی خواست خدا بوده و مطمئنا خدا در رحمت دیگه ای رو براتو ...

خراش یعنی با هیستروسکوپی یه گوشه رحم کمی خراش میدن رویان ها رو اونجا انتقال میدن

اون خانم ۴۳ ساله یه دختر داشت پسر میخواست

فقط یه جنین پسر تشکیل شد براش

همون انتقال داد و شکر خدا گرفت

متاسفانه طرزفکرغلط دورواطرافیان خیلی تاثیرمیزاره روآدم...ان شالله که نصیبت بشه حالاکه تووشوهرت دوست ...

ن عزیزم من دوتا پسر دارم اصلا سرد و بی روح نیست

داستان اینه واقعا فرق ندارن باهم

چه دختر چه پسر نعمته و روح و نشاط خونن 

هرچی قسمت ادم باشه باید شکر گذار باشه❤️

من اعتقاد دارم نباید رو چیزی که دست ما نیست اصرار کرد صلاحو خدا میدونه و بس

مامان دوتا گل پسر

خراش یعنی با هیستروسکوپی یه گوشه رحم کمی خراش میدن رویان ها رو اونجا انتقال میدناون خانم ۴۳ ساله یه ...

من امیدم به ای وی اف بود ولی حالا که شما گفتی براتون نشد. دیگه امید ندارم . فک کنم تا اخر عمر سر این پسر پسر همش با شوهرم بحث داشته باشم. 

من امیدم به ای وی اف بود ولی حالا که شما گفتی براتون نشد. دیگه امید ندارم . فک کنم تا اخر عمر سر این ...

ببین دوست گلم

یه چیزو بهت بگم من باور کردم تا هم باور داشته باش

اگر قسمتت پسری باشه ناخواسته یهویی هم باردار میشی پسر میشه

اگر نباشه تمام دنیا رو بری و بیایی پیش بالاترین دکتر ایرانم بری

باز نمیشه

دخترای گلت از اب و گل دربیا

توکل کن بخدا و ازش طلب کن

منم برات دعا میکنم

چون حست درک میکنم، خیلی خوب از عمق وجودم

خیلی حس تلخیه مخصوصا وقتی کنایه میشنوی اونم از جانب همسرت

من با تمام وجودم چشیدم 

توکل بخدا کن و ازش درخواست کن❤️

ببین دوست گلمیه چیزو بهت بگم من باور کردم تا هم باور داشته باشاگر قسمتت پسری باشه ناخواسته یهویی هم ...

من سر اولی التماس خدا کردم سر دومی انقد چله برداشتم نذر ونیاز التماااس بازم نشد. 

من نمیتونم پسر نشه 😭😭 ما زندگی خیلی عاشقانه باهمسرم داشتبم ولی این پسر خاستنه شوهرم عاشقانه را خراب کرد. 

هر روز  بحث. میدونم اگه نشه به فکر زن دیگه هم میفته. 

ببین دوست گلمیه چیزو بهت بگم من باور کردم تا هم باور داشته باشاگر قسمتت پسری باشه ناخواسته یهویی هم ...

یه پسر میداد می‌رفت .

با این کارش زندگی من به گند کشیده شده همش دعوا تا یکی بچه ش پسر دعوا

با زنداداشم باهم حاملع بودیم . ماله اون پسر بود . هروقت مهمونی چیزی میشد بعد میومد میگفت عجب زنی بود عجب زن زرنگی بود چجوری برا شوهرش پسر آورده.

منممم که حساسس🥹🥹همیشه دوس داشتم از من تعریف کنه . ولی کو مالع من پسر نمیشن بخاد تعریف کنه🥺🥺