2777
2789
عنوان

هرکسی بارداره و بچه ش پسر خیلی حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3014 بازدید | 119 پست

مادرشوهر من سه تا پسر داره 

همش در حسرت دختره 

همش به من میگه خوش به حالت بچت دختر شده دیگه تنها نیستی 

همسرت شما رو حساس کرده به نظرم 

اگه خیلی حرف میزنه شما شاکی شو و بگو برو بخون که جنسیت مرد تعیین می‌کنه و من ازت شاکیم که بچم پسر نشده😈

ببین دوست گلمیه چیزو بهت بگم من باور کردم تا هم باور داشته باشاگر قسمتت پسری باشه ناخواسته یهویی هم ...

ناشکری نمیکنما عاشق دوتا دخترامم ولی کاش یه پسر میداد دهن اینو میبست .

بخدا فکرم همش اینه چیکارکنم پسر بشه. دوس دارم بچم زود بزرگ شه پسر بیارم فک میکردم با ای وی اف صد درصد میشه . ولی شمارو دیدم نشده . الان بیشتر حالم بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زنداداشم باهم حاملع بودیم . ماله اون پسر بود . هروقت مهمونی چیزی میشد بعد میومد میگفت عجب زنی بود ...

ببخشید دیگه اقایون پشت کوه هم میدونند جنسیت دست آقا هست 

اینبار بگو دم برادرم گرم که پسر کاشت 

تو مگه میتونی گندم بکاری انتظار برداشت جو داشته باشی

خیلی گفتم ولی فایده نداره .

محکم و قاطع باید بگی و خودتم باور داشته باشی به این قضیه تا نتیجه بده 

چند بار محکم و کوبنده جواب بدی خودشو جمع می‌کنه 

هر کس پسر داره بزن تو سر شوهرت که حالش جا بیاد

با زنداداشم باهم حاملع بودیم . ماله اون پسر بود . هروقت مهمونی چیزی میشد بعد میومد میگفت عجب زنی بود ...

رسما مشکل داره .بگو جنسیت بچه پدر تعیین می کنه .اینو هم علم می گه هم قرآن .زن مثل کشتزار هست .یعنی زمینی که دانه در اون کاشته‌ میشه .جنسیت و کلیت با دانه هست رحم زن مثل زمینی هست که اون دانه رو تغذیه می کنه تا بزرگ بشه .بهش بگو کمتر برنج و مرغ و سردی بخوره و ورزش کنه .چیز مقوی بخوره حتی ابوعلی سینا هم گفته باید مزاج پدر گرم باشه در مورد زن چیزی نگفته بعد یه عده خاله زنک جنسیت به زن ربط میدن 

میدونه جنسیت با مرده ولی بازممم حرفاشو میزنه

تو هم در جا همون حرف‌ها رو به خودش برگردون 

بگو ببین این حرف‌ها رو می‌زنی در اصل داری خودت رو میکوبی چون همه میدونند جنسیت به مرد مربوطه این حرف‌ها یعنی ببخشید من عرضه نداشتم پسر بیارم 

منو که زیر سوال نمیبری در اصل خودت داری خودت رو زیر سوال میبری یعنی یکجوری نقص خودت زو داری عنوان میکنی 

البته من خودم عاشق دختر هستم خانوادخ ام هم دختر دوست هستن خانوم برادرم برای بارداری تعیین جنسیت دختر کرد اما چون شوهرت اینجوری میگه بهش بگو 

مردایی که پسر پسر میکنن رو فقط خدا میتونه ادب کنه وگرنه این مدل افراد نه شعور دارن نه منطق

یکی از اقواممون سه تا دختر داشت همش میگفت پسر میخوام حتی همسرش رو تهدید کرده بود که سرش هوو میاره

خانمش باز باردار شد و بچه پسر شد

بعد از یه مدتی بچشون تشنج کرد و مشکل مغزی پیدا کرد و یه بچه عقب افتاده موند رو دستش

پدر مرده رو درآورده، این آدم برای اطرافیان ما درس عبرت شده

واقعا صبر خدا هم حدی داره، هرکسی هم لایق دختر داشتن نیست، دختر انقدر ارزشمنده که خدا به پیامبرش یه بچه داد اونم دختر بود و دختر رو ریحانه خلقتش نامیده

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

ناشکری نکن

الان شما میگی دوتا دختر شیر به شیر داری حقیقتا دلم قنج رفت و غبطه خوردم

دخترم ۸سالشه همش گریه میکنه میگه دوس دارم خواهر داشته باشم

همیشه حوصلش سر میره همبازی میخواد

اگه خواهر پشت سر خودش داشت الان عشق دنیا رو میکرد

ولی من دیگه قصدشو ندارم

ینی چشماش چه رنگی بود💔
خیلی بده . همش هم از شانس من پسرزا شدن

وای اسی بخدا نمیدونی خداچ‌موهبتی نصیبت کرده ک دوتا دختر بهت داده

دخترعشقه واقعا من ک همیشه میگم‌خدایا اگ‌میخای بدی همششششو دختربدهجامعه خیلی خرابه درسته مسئولیت دخترپسرسخته ولی باورکن‌پسرخیلی سختره

من رژیم هم گرفتم نشد

چون‌ربطی به شما نداره مهم شوهرتون هست .ایشون غلبه بلغم و سودا داره .اگه نداشت این حرف ها رو نمیزد به زنش .برو‌هر روز خدا رو شکر کن که بچه هات سالم هستن عزیزم به خدا دختر شعور و درکش خیلی بالاتره .اصلا فرشته است .پسر هم خوبه ولی دختر یه چیز دیگه است کلا .انگار خدا یه تیکه از بهشت برات فرستاده