2777
2789
عنوان

هرکسی بارداره و بچه ش پسر خیلی حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سه ماه قبل. انجام دادیم نشد

سه ماه که فایده نداره. یه سال زمان لازم داره. شوهرت خیلی باید رعایت کنه چون تعیین جنسیت با اونه. اگه برای سومی خواستی اقدام کنی یه سال باید وقت بزاری یا آی وی اف کن. 

من خودم جنسیت اصلا برام مهم نیست. قبلا یه جنسیت رو میخواستم ولی از وقتی بچه دار شدم دیگه اصلا برام مهم نیست جنسیت بچه م چیه یا بعدی چی باشه. حقیقتش اینقدر بچه بزرگ کردن سخته که دیگه جنسیتش اهمیت نداره واقعا. شما هم اگه خیلی پسر میخوای حتما آی وی اف کن. دوستم برای بچه اولش ۴ سال رژیم پسرزایی گرفت و دختر شد. برای بچه دومش ۶ سال رژیم پسرزایی گرفت بازم دختر شد. غیر از آی وی اف به هیچی اعتمادی نیست.

یه طب سنتی گفت بهش صفرایی هست

می تونه مزاجش  صفرایی باشه ولی همزمان غلبه بلغم و سودا هم داشته باشه .منم طبعم صفراست ولی غلبه بلغم و صفرا باهم دارم .از حرف های شوهرتون معلومه مزاج بلغم و سودا بهش غالب شده که به این چیزها فکر می کنه .خصوصا سودا (آخه غلبه سودا باعث میشه فکر و خیال مخالف  میل و شادیه خودت کنی و بقیه رو با حرفات و‌نیش و کنایه ناراحت کنی  ) 

دوستتون ای وی اف کرد بالاخره ؟؟

نه بچه دومش تازه به دنیا اومده. حالا میگه تو فکرشم. ولی خب سنش هم بالاست. یه نفر دیگه رو هم میشناسم با رژیم و اینا هی میخواست دختر بیاره. چهار تا پسر داره الان. دیگه بیخیال شد. برای همین میگم رژیم اصلا اثر نداره. فقط آی وی اف. نه وقتت رو تلف کن نه از جونت مایه بذار.

ای وی اف هم میگن نمیگیره

ممکنه بگیره ممکنه نگیره. ولی اگه بگیره ۹۹ درصد جنسیت انتخابی خودته. یک درصد هم احتمال خطا هست. چند وقت پیشا یه خانمی اینجا آی وی اف کرد برای تعیین جنسیت و جنین اشتباه براش گذاشته بودن و گرفته بود. جنسیتی که میخواست نبود. خلاصه همه ی این مسائل هست دیگه. 

دور ناف بعد انتقالو برای پانکچر وریدی

عزیزم چنتا سوال داشتم راجب آی وی اف اینکه ممکنه دوقلو بشه؟و هر دفعه که نگیره بازم باید از اول هزینه کرد؟بعد از هر بار بازم باید از اول آزمایش و آمپولارو تکرار کرد

ببخشید سوالام زیاد شد🙏

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

عزیزم چنتا سوال داشتم راجب آی وی اف اینکه ممکنه دوقلو بشه؟و هر دفعه که نگیره بازم باید از اول هزینه ...

مراحل ای وی اف

شما بعد ازمایش و سونو داروهای هورمونی برای پانکچر میگیرید یا همون تخمک کشی

بعد تخمک کشی از همسرتون اسپرم میگیرند و باهم لقاح میدن

هرچندتا جنین تشکیل بشه بهتون میگن

میتونید از یکی تا سه تا انتقال بدید

یکی یا دوقلو یا سه قلو

اگر جنسیت خاصی خواستید اون رویان ها رو تفکیک جنسیت میکنن و هرچی بخوایید انتقال میدن

اگر تخمک های خوب و زیادی داشته باشید تو پانکچر جنین های زیادی هم دارید فریز میکنید و اگر انتقال اول. یا دوم نشد سومی

اگر جنین تموم شد ازمایش و سونو لازم نیست

مراحل پانکچر تکرار میشه 

مراحل ای وی افشما بعد ازمایش و سونو داروهای هورمونی برای پانکچر میگیرید یا همون تخمک کشیبعد تخمک کشی ...

ممنون عزیزم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂