2777
2789
عنوان

هرکسی بارداره و بچه ش پسر خیلی حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 119 پست

آره من مامان دوتا دخترم 

دختر اولم با یبار اقدام باردار شدم 

اما بچه دوم باردار نمی‌شدم همش گریه میکردم خدااااا پسر میخوام اما قسمتم نشد همش ناشکر میکردم ولی خدا یه دختر شیرین بهم داد

اما بعد از ۶ سال  حالا میدنم خدا برام معجزه کرد ولی من کور وکر بودم هیچی حالیم نبود 

الان دوتا دخترام مث دوتا دوست باهم بازی میکنن درد دل میکنن شیطنت میکنن ای خدااااااشکرت بابت معجزه بزرگت

حالا که چشمت به امضام خورد یه صلوات برای حاجت دلم بفرست دوست عزیز🙏❤️

چندتا دختر داری .من همه ب امیدم ای وی افه نکنه با اینم نشه. الان 24سالمه. دخترم تازه دوماهشه تا میاد ...

دختر سنی نداری به بدنت استراحت بده فعلا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا هامو بفروشم

فعلا از بزرگ شدن دخترت لذیت ببر 

بعدها بروای وی اف 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بابا سخته نمی‌دونم اسی مخ چی خوردی میخواد باز حامله بشه سریع

نه نمیخام سریع. دارم درد دل میکنم . کنایه های شوهرم خسته م‌کرده این پسر خاستن  داره انگار رابطه مونو خراب میکنه

شرایط زندگیم یجوری که اگه پسر داشتم الان غصم صد برابر میشد 

ولی روزی هزار بار شکر میکنم که بچه هام هم جنس همن همدیگر رو بهتر درک میکنن  

من خودم خواهر ندارم  داداش دارم ولی نمیتونم راحت با داداشم درد دل کنم 

حالا که چشمت به امضام خورد یه صلوات برای حاجت دلم بفرست دوست عزیز🙏❤️

پسر دار ک شدی این حس از بین رفت؟تازه بچه م دوماهشه دلم میخاد زود بزرگ شه برم ای وی اف .اصلا این حس ر ...

می خواد درسته نه میخاد 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

نه نمیخام سریع. دارم درد دل میکنم . کنایه های شوهرم خسته م‌کرده این پسر خاستن داره انگار رابطه مونو ...

خب سر دوم بچه باید می‌رفتی ای وی اف 

چرا نرفتی ؟

ولی خوب شوهرت اعصاب داره و همش بچه میخواد 

شوهر من با یدونه ریده زیرش

💗
جنین پسر تشکیل میشد باردار نمی‌شدی؟یا اصلا پسر نمیشد؟؟

چرا ۴ تا پسر داشتم

دوبار انتقال دادم پریود میشدم یعنی نمیگرفت

فکر میکنی pgd راحته؟؟؟

میدونی چقدر دوندگی استرس داره جدای هزینه

میدونی چه اسیبی به بدن میزنه اون هورمونها

استرسش که وحشتناک

من اصلا راضی نبودم به اصرار همسرم رفتم

البته سنم هم ۳۸بود شاید برای همین درصد موفقیتم پایین بود

بابا سخته نمی‌دونم اسی مخ چی خوردی میخواد باز حامله بشه سریع

من خودم اصلا بچه نیاوردم 

پوست کلفتم حرف می‌شنوم و به خیالم نیست 

و هزار بار هم مجبور باشم انتخاب کنم بین سختی حرف و حدیث مردم شنیدن با سختی بچه دار شدن و پشیمونی روحی اولی رو انتخاب میکنم ولی خب هر کسی نمیتونه کنار بیاد 

من جات بودم تا ۳۰ سالگی حداقل دیگه به بچه دیگه فکر نمیکردم

تازه دخترت دو ماهشه چه دل شیری داری ماشاالله به بارداری سوم فکر میکنی

دختر و پسر فرق ندارن .نظر من اینه هر بچه آدمو از زندگی عقب میندازه. فعلن اینا رو بزرگ کن چند سال دیگه اگه نظرت همین بود برو آی وی اف کن