2777
2789
عنوان

هرکسی بارداره و بچه ش پسر خیلی حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 119 پست
چندتا دختر داری .من همه ب امیدم ای وی افه نکنه با اینم نشه. الان 24سالمه. دخترم تازه دوماهشه تا میاد ...

دوماه زایمان کردی 

دیوونه ای میخوای حامله بشی ؟؟ 

چجوری با دوتا بچه که تازه اونم دوماهشه میخوای بازم حامله بشی 

پس از بچه دوماهت کی مراقبت می‌کنه 

از ۶ماهگی باید غذا خور بشه 

اگه حامله بشی میتونی از بچت مراقبت کنی همش سرو کله بزنی یکم غذا بخوره 

بعدش همش بغل باشه و چهار دست و پا راه رفتن از پوشک گرفتن 

چجوری میخوای اینارو باهم انجام بدی

💗
هی شوهرم هرکی پسرزاییده فک میکنه شاخ غول شکونده . شوهرم بدتره ازهمه.دوماهشه تازه دخترم. دلم میخاد سر ...

در صورتی که بارداری دختر خیلی سخت تره.

کاش این طرز فکر پسرپرستی از بین میرفت.از محاسن دختر داشتن بهش بگو که تا وقتی بزرگ میشن و ازدواج میکنن یار و همراه پدرمادر هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مردا دوست دارن پسر دار بشن منتهی بعضیا اونقدر عور و منطق و وجدان دارن که وجود دختراشون رو نه تنها غضب ندونن بلکه بهش افتخارم کنن.منم دوتا دختر دارم همسرم میگه اگر بعدب پسر شد خیلی خوشحال میشم جنسمون جوره دیگه ولی اگر دخترم شد جاش روی فرق سرمه دنیا به پاشون میریزن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
دوتا دختر که خیلی خوبهخدا هیچ دختری ر‌و بدون خواهر نکنهبعدیش تا سنت پایینه اقدام کن انشالله که نتیجه ...

بچه داری سخته دوتا شیربه شیر دارم.

از طرفی هم شوهرم خیلی پسر میخاد 

شوهر شما اگر انقدر جنسیت زده ست نباید بچه دار میشد چون بچه به هرحال دو حالت داره

یا حداقل باید میرفتین آی وی اف نرفتین نکردین دیگه غر زدنش واسه چیه؟ 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

چندبار؟چندوقت پیش؟چقدر خرجتون شد و نتجیه ندیدین؟؟با شوهرت سر پسر داشتن بحث نمی‌کنین؟

۴ سال پیش حدودا

نزدیک ۶۰ شد

بحث که نه ولی کنایه زیاد میزنه

بیشتر حرفهای خانواده ش گاهی دلخورم میکنه

راضیم به رضای خدا

بچه داری سخته دوتا شیربه شیر دارم.از طرفی هم شوهرم خیلی پسر میخاد

خب بخواد تو مهم نیستی بخدا من از وقتی بچه سومم دنیا اومده شیر میدم بهش یه دندون سالم ندارم الانت نبین بعدها داغون میشی یه کم استراحت بده به خودت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜