همه شاخه هاش خیلی اشباع شده همه ریختن تو اینکار و کلی دست توش هست خیلیا به درآمد بالا رسیدن خیلیا نرسیدن نمیدونم میگم ارزش داره برم یه کراتین یاد بگیرم؟با توجه به هزینه هاش؟یا کلا بیخیال آرایشگری شم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید خودت بری دنبال کار تو سالنها تا خودت سالن بزنی
میدونم ولی من ناخنکار بودم مشتری توقع داشت با ۱۲۰ تومن پولیکه ازش میگرفتم براش طرح پیکاسو بزنم و میگفتن سریع انجامش بده بریم اعصابم بهم میریخت پولیکه میگرفتم حرومم میشد میگم بازم اونجوری نشه
میدونم ولی من ناخنکار بودم مشتری توقع داشت با ۱۲۰ تومن پولیکه ازش میگرفتم براش طرح پیکاسو بزنم و میگ ...
همینه خودت باید بلد باشی طوری با مشتری رفتار کنی که اون فک کنه داره بهت کم هم میده این یه جور مهارته که همه ندارن از جمله خودم که زخاطرش خیاطی گذاشتم کنار اگه بلد نیستی سراغ هیچ کاری نرو اول اون مهارت یاد بگیر