2777
2789
عنوان

همسرم میگه به مامانم زنگ بزن بگو میام خونتون تو دیگه دخترشی

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 41 پست
ببین توهم یه چند روز همسرت میاد خونتون زیاد باهاش گرم نگیر .....به خانواده هم بگو زیاد بهش توجه نکن ...

نه بابا اون موقع مغلطه میکنه

تو دعوا کلا مغلطه میکنه حالمو بهم میزنه تو دعوا

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

مامانم میگه این حرفو بزنی یا به حرفشون گوش ندی طلاقت میدن😑میگم مامان حتی دختر خودشون کار نمیکنه تو ...

مگه زندگی مسخره بازیه طلاقت بدن! حواست باشه شوهرت متوجه این تفکرات خانوادت نشه مشخصه خودش سواستفاده گره بفهمه اینام اینجورین دیگه هیچی

خودتو دست بالا بگیر

منطقی و با محبت به شوهرت توضیج بده نمیتونی بری

بگو چه کاریه هم خودمو معذب کنم هم شما رو!

نفهمید رک به بگو تعارف اصفهانی میزنی از این ور میگی بیا از اون ور میام چپ چپ نگاه میکنی. اسم مادرشو نیار خودشو بگو و اگه بحث هم کرد کش نده. حرفتو بزن ولش کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من منطقی باش این بیچاره هنوز یخش آب نشده ....خجالت می‌کشه .....باشه در اینده براشون آشپزی می کن ...

میگه سوپ میپزه املت میزاره 

به نظرم شما متوقعین

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ببین توهم یه چند روز همسرت میاد خونتون زیاد باهاش گرم نگیر .....به خانواده هم بگو زیاد بهش توجه نکن ...

و خب خودشم بدون دعوت نمیاد خونمون

خودمم دوس ندارم سرزده بیاد

میگه سوپ میپزه املت میزاره به نظرم شما متوقعین

ببین من چیزی رو که برا خودم می خوام برا بقیه هم می خوام 

مثلا من اگه یه زن داداش داشتم که عقد بود سعی می کردم وقتی میاد خونمون باهاش گرم بگیرم 

مثلا یه غذای معمولی هم مثل مرغ درست می کردم نه غذای آنچنانی 

مگه زندگی مسخره بازیه طلاقت بدن! حواست باشه شوهرت متوجه این تفکرات خانوادت نشه مشخصه خودش سواستفاده ...

حالم از این خونواده بهم میخوره

انقد ریدن تو اعتماد به نفسم که الان به همچین حال و روزی افتادم

دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم🫠

ببین عزیزم هیچ وقت نه مادرشوهر و مادر زن مادر ادم میشه نه عروس دختر میشه نه از داماد پسر درمیاد 

کم برو سنگین برو که احترامت حفظ بشه و رودروایسی بمونه بینتون 

بیشتر که بری صمیمیت ایجاد میشه ازت هزارتا توقع دارن و دخالتا توقعا و ... شروع میشه 

به همسرتم بگو عزیزم من بدون دعوت عادت ندارم جایی برم 

ببین عزیزم هیچ وقت نه مادرشوهر و مادر زن مادر ادم میشه نه عروس دختر میشه نه از داماد پسر درمیاد کم ب ...

اعصابمو بهم میریزه

خیلی اصرار میکنه

اصرار بیجا هم میکنه

حالم داره کم کم ازش بد میشه

حالم از این خونواده بهم میخورهانقد ریدن تو اعتماد به نفسم که الان به همچین حال و روزی افتادمدلم میخو ...

بیخیال دیگه از اونا گذشتی به فکر زندگی خودت باش. از ادل دریت پیش برو و احترام خودتو بالا ببر.

همون روز که سوپ گذاشتن باید موقع برگشت با تعارف میگفتی عزیزم ببخشید من گرسنمه یه جا نگه دار یه چیزی بخرم بخورم. دستتون درد نکنه؛ غذا عالی و خوشمزه بود ولی سیر نشدم. برم خونه مادرم بپرسه مگه غذا نخوردی روم نمیشه بگم سوپ داشتن چون ما همچین عادتی نداریم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من نمیتونم رو ندارم اصلا اه حالم از خودم بهم میخوره

منم رو نداشتم عزیزم،شاید یه سال بعد عقد بهش اینا رو گفتم...چه ظلم ها بهم میشه به خاطر کمرویی و بی زبونیم😔

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...