2777
2789

چندبار تیکه انداخت بهم(خونشون نمیرم چون دعوتم نمیکنن)

بعد گفتم بهش که از اینکه بدون دعوت برم جایی خوشم نمیاد شاید طرف حوصله نداشته باشه خودمو مهمون دعوت کنم؟

گفت یعنی چی تو دخترشی دیگه مامان هی میگه چرا عروسمو نمیاری ببینمش اون الان دیگه باید جای قابلمه هامونو بدونه

دختر باید زیاد بره خونه ی پسر چون مامان و خواهر تو از من معذب میشن میام خونتون ولی کسی از حضور تو توی خونمون معذب نمیشه

مثلا باید ظهرا بری خونمون با مامانم بگی و بخندی و غذا بخورین و برگردی یا منتظذ من باشی بیام برت گردونم

مادرهمسرم خیلی سیاست داره هی میگن چرا نمیای خونمون ولی وقتی میرم وقتی بیشتر ار تایم خاصی تو خونشون باشم قیافه هاشون درهم میره حتی همسرم

منم خیلی معذب میشم خب

همش مادرش میگه پدرته دیگه راحت بشین مانتو و شالتو دربیار  

دفعه ی اخر که رفتم خونشون چون ازشون خجالت میکشم کم حرف میزنم، همسرم یهو برگشت گفت چرا حرف نمیزنی با مامان و ابجیم؟ اینا پرحرف نیستن به خاطر تو حرف میزنن که تو هم حرف بزنی

لباس درست و حسابی هم ندارم

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم سخت میگیری الان ازدواج کنی خونه مادرخودت چور میری

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چرا خونواده شوهرت دو رو دارن اخه !!!!

بنظرم یه تایم کوتاهی برو احوال پرسی و خوش و بش 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ولشون کن این مردا رو یه چیزی میگن،کار خودت درسته 

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

من فکر میکنم سخت میگیری الان ازدواج کنی خونه مادرخودت چور میری

خونه ی مادر اون که هیچ خونه مامان خودمم قراره کم برم

خوشم نمیاد از مهمون بازی

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌