2777
2789
عنوان

همسرم میگه به مامانم زنگ بزن بگو میام خونتون تو دیگه دخترشی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار بدون دعوت رفتم خونشونجلوم املت و سوپ گذاشت مامانشخب نشون میده که بدون اطلاع قبلی نیا خونمون

وایییییی چقدر حرف درمیاری 

بنده خداها میگن بیا ناز میکتی 

مادرشوهر من خالمه سالی یکبار نمیگه بیا خونمون 

والا کاش مادرشوهرمنم مثل مادرشوهرت بود قدرشو میدونستم 

میگی املت سوپ 

مگه اینا زخمت نداره؟

به نظرم دوست نداری رفت امد کنی بهونه میاری

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

جای قابلمه بدونه یعنی بیاد برامون آشپزی کنه؟

بگو عزیزم من هنوز جای قابلمه‌های مادر خودم رو درست نمیدونم مشغول درس و تفریح و... بودم. هر وقت عروسی کردیم و کامل عروس خانوادت شدم کم کم نقش دختر رو هم براشون بازی میکنم. فعلا ایشون بزرگتره و باید کمک کنه من یخم آب بشه برعکسش میشه عروس پررو. اصلا هم با حرف اون نه زنگ بزن نه برو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آخه وقتی اینارو میگفت با حالت ناراحتی و عصبی میگفت

بگه،همسر منم میگفت،همینطوری با حرص...گفتم هر آدمی فقط یه مامان و بابا داره،دوسشون دارم و براشون احترام قائلم...ولی همیشه مهمان میرم و مهمان برمیگردم..‌الان بعد 13 سال زندگی هنوزم صمیمی نشدم باهاشون،چون..یه رو نیستن...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

وایییییی چقدر حرف درمیاری بنده خداها میگن بیا ناز میکتی مادرشوهر من خالمه سالی یکبار نمیگه بیا خونمو ...

عزیز من منطقی باش 

این بیچاره هنوز یخش آب نشده ....خجالت می‌کشه .....باشه در اینده براشون آشپزی می کنه بدون دعوتم میره ...اما الان واقعا اونا باید دعوت کنند و احترامش بذارن چون غریبه اس

زنداداش ما به مامانم میگه باید با منم عین دخترات باشی ولی وقتی بیان برا شام یا ناهار درست موقع سفره ...

من نمخوام مثل دخترش باشم

دخترش هم تو خونشون کار نمیکنه

از رفتارای نقیضش اینطور برداشن میکنم که میخواد اذیت کنه

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

وایییییی چقدر حرف درمیاری بنده خداها میگن بیا ناز میکتی مادرشوهر من خالمه سالی یکبار نمیگه بیا خونمو ...

خب میگم دیگه برام قیافه میگیرن میرم خونشون

خونشون هی اصرار میکنن پیش پدشوهرم روسری و مانتومو دربیارم خیلی معذب میشم

اینم به خودم نمیگه بیا خونمون

به همسرم میگه همسرم میاد به من انتقال میده

بابا به خودم بگه میرم دیگه

نمیخوام بی دعوت برم که اینم یاد نگیره فردا خونمون بی دعوت بیاد

جای قابلمه بدونه یعنی بیاد برامون آشپزی کنه؟بگو عزیزم من هنوز جای قابلمه‌های مادر خودم رو درست نمیدو ...

مامانم میگه این حرفو بزنی یا به حرفشون گوش ندی طلاقت میدن😑

میگم مامان حتی دختر خودشون کار نمیکنه تو خونه مامانم برمیگرده میگه آره چون شاغله دخترش

خب اون شاغله برا خودش مگه برا من شاغله؟ به من چه ربطی داره😑

بعد مامان بابام دعوام کردن که پس حقته اگه طلاقت بدن باید بری اونجا کار کنی خودشیرینی کنی😑🥲

عزیز من منطقی باش این بیچاره هنوز یخش آب نشده ....خجالت می‌کشه .....باشه در اینده براشون آشپزی می کن ...

سه ماهه عقدم حتی نمیخواستن برام پاگشا بگیرن

دیگه دیدن نمیرم خونشون مجبور شدن بگیرن و بعد گفتن باید خودت بیای خونمون

کلا سه بار چهار بار غذا خوردم خونشون

عزیز من منطقی باش این بیچاره هنوز یخش آب نشده ....خجالت می‌کشه .....باشه در اینده براشون آشپزی می کن ...

تازه همسرمم تحت فشارم میذاره میرم خونشون

میگه چرا حرف نمیزنی بت خونوادم 

خب من چی بگم انتظار داری حرافی کنم؟ خب حرف داشته باشم میگم دیگه

یه بار به گوشم رسید مامانش منو پسند نکرده بوده فقط همسرم پسندیده بود منو

حس میکنم برا همین اذیت میکنن

بگه،همسر منم میگفت،همینطوری با حرص...گفتم هر آدمی فقط یه مامان و بابا داره،دوسشون دارم و براشون احتر ...

من نمیتونم رو ندارم اصلا اه حالم از خودم بهم میخوره

تازه همسرمم تحت فشارم میذاره میرم خونشونمیگه چرا حرف نمیزنی بت خونوادم خب من چی بگم انتظار داری حراف ...

ببین توهم  یه چند روز همسرت میاد خونتون زیاد باهاش گرم نگیر .....به خانواده هم بگو زیاد بهش توجه نکن ‌‌.نه اینکه بی احترامی کنید نه ....مثل خانواده خودش رفتار کنید 

بذار بفهمه واقعا رفتارشان درست نیست