2777
2789
عنوان

آشتی با شوهر

378 بازدید | 15 پست

سه روزه سر یه قضیه که هردو مقصر بودیم باهم حرف نمیزنیم. نامزدیم و هرکدوم خونه خودمونیم.سه روزه نه اون زنگ زده نه من نه اون پیام داده نه من به نظرتون بعد این سه روز چه پیامی بهش بدم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سختی

والا نه من نه نامزدم نمی تونیم اینجوری باشیم

یه سری بلاکش کردم دلم طاقت نیاورد سر یه ساعت از بلاک درش اوردم اصلا فرصت ندادم بفهمه بلاکه

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

به نظرمن یادش نده که هروقت قهرکردیدمنتظربشه تاتوپیش قدم شی بزاراول اون پیش قدم شه اولش سخته ولی عادت که کرددیگه اون مطمئن میشه که تونمیری خودش میاد

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪

بنظرم چون روز مرده شما پیش قدم شو حالا اگه روز زن بود توقع داشتی اون بیاد. 

دنیا همش دو روزه بیخیال دوستم.

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
دقیقا همیشه من پیش قدم میشم

وای چ اشتباه من شوهرم اویل ازدواج اصلانمیومدحتی شبابعضی وقتاجدامیخوابیدیم موقع دعوا نه اون روغرورش پامیذاشت نه من واینقداینجوری ادامه دادم که الان یه ذره بدنگاش کنم دلش میترکه یایه قهرکوچیک کنم فورامیادبغلم میکنه میگه بازقهرکردی چون مطمئن حاضرم تنهابخوابم ولی خودموخردنکنم تازه بهش گفتم یه روانشناس صحبت کرده که اگه مردوزن ازهم جدابخوابن ازهم دوروسردمیشن بعدش خندیدم که مثلابرام مهم نیست وبازم من پیشقدم نمیشم اونم میترسه من اینجوری شم واس همین اصلانمیزاره کاربه منت کشی من بکشه خودش میاد

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
تروخدا کمکم کنید اعصابم بهم ریخته

عزیزم امروز روز مرد هست حالا این بارشما پیش قدن باش و بگو ایندفعه فقط ب خاطر روز مرد من امدم دیگه دفعه های بعدی نرو

همسرم از همسری از همه سری😍دوست دارم