سه روزه سر یه قضیه که هردو مقصر بودیم باهم حرف نمیزنیم. نامزدیم و هرکدوم خونه خودمونیم.سه روزه نه اون زنگ زده نه من نه اون پیام داده نه من به نظرتون بعد این سه روز چه پیامی بهش بدم؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای چ اشتباه من شوهرم اویل ازدواج اصلانمیومدحتی شبابعضی وقتاجدامیخوابیدیم موقع دعوا نه اون روغرورش پامیذاشت نه من واینقداینجوری ادامه دادم که الان یه ذره بدنگاش کنم دلش میترکه یایه قهرکوچیک کنم فورامیادبغلم میکنه میگه بازقهرکردی چون مطمئن حاضرم تنهابخوابم ولی خودموخردنکنم تازه بهش گفتم یه روانشناس صحبت کرده که اگه مردوزن ازهم جدابخوابن ازهم دوروسردمیشن بعدش خندیدم که مثلابرام مهم نیست وبازم من پیشقدم نمیشم اونم میترسه من اینجوری شم واس همین اصلانمیزاره کاربه منت کشی من بکشه خودش میاد