2777
2789
عنوان

بین حسام نواب صفوی و گلزار کدومشونو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 48 پست

این انتخابها برا زمان دبیرستانم بود😂😂😂😂 الان هیچکدوم پشیزی برام مهم نیستن که هیچ تازه ارزش هم ندارن حداقل، اما برا آرتیستهای تمام عیار مثل جمشید هاشم پور، فرامرز قریبیان، علی نصیریان واز این قبیل هنرمندان بی بدیل، سر تعظیم فرود می آورم 

از نظر شخصیتی گفتمواگرنه از نظر بازیگری نه نواب نه گلزار اصلاااا بازیگر نمیشه حسابشون کردچون خودم از ...

ولی از نظر شخصیتی حسام نواب صفوی منفور ترینشونه یعنی رتبه اول رو داره

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این انتخابها برا زمان دبیرستانم بود😂😂😂😂 الان هیچکدوم پشیزی برام مهم نیستن که هیچ تازه ارزش هم ند ...

اون هنرمندا کجا و این سلبریدی ها کجا

ولی از نظر شخصیتی حسام نواب صفوی منفور ترینشونه یعنی رتبه اول رو داره

رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون

صورت کریحش نشون میده درونش چیه

واقعا صورت جذابی داشت اما الان وحشتناک شده

کلن انرژیش منفیه

میبینمش حالم بد میشع

اون هنرمندا کجا و این سلبریدی ها کجا

دقیقا همینطوره، شاید خیلیا گارد بگیرن اما مثلا از نوید محمدزاده مخصوصا از نوع پوشش به شدت بدم میاد، حالا هنرپیشه های قدیمی رو میلیاردها پول میدادن حاضر نمیشدن اینطوری بی شخصیت لباس بپوشن، هنرمند باید تماما هنرمند باشه، اخلاقی، رفتاری، پوششی، بازی کردن، تمام اینا از یک بازیگر، ستاره ی بی تکرار می‌سازه که الان فک نکنم دیگه ستاره ی بی تکرار داشته باشیم 

رنگ رخساره خبر میدهد از سر درونصورت کریحش نشون میده درونش چیهواقعا صورت جذابی داشت اما الان وحشتناک ...

تو دهه هشتاد خیلی جذاب بود حتی از گلزارم جذاب تر نمیدونم چرا این ریختی شده انگار باد کرده