2777
2789
عنوان

دوستم رفته پارک دیده شوهرش با یه زن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 38 پست
قهر و چشم ترس ازش بگیره و وانمود کنه باور نکرده حرف شوهرشو وگرنه پررو میشه کارش بد بوده من چون مرد ...

ممنون عزیزم بهش میگم...والا من به شوهر این ایمان داشتم اینم اینجوری شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حین بازی باهم راحت بگو بخند میکردن؟یا فقط اقای مربی اموزش میدادن😏

نه بگو بخند نداشتن ولی میگه زنه چنان جلو شوهرم بالا پایین میپرید که از حرص داشتم میترکیدم اونم با لباسای تنگ و اندامی که همش بیرون بود

دوستم اینقدرررر ساده اس که نگو ...یعنی لنگه این تو دنیا نیست... زندگی خیلی خوبی داره ها ...این اولین ...

جلوش واینسه و جدی نباشه تکرار میشه...لاس زدن با این خراب داره عادت میشه برای مردا...

البته اینم هست مرد زرنگتر میشه و زیر آبی می‌ره...

افوض امری الی الله...
جلوش واینسه و جدی نباشه تکرار میشه...لاس زدن با این خراب داره عادت میشه برای مردا...البته اینم هست م ...

شوهر این دوستم خیلی سر به زیر بود ...اول که گفت من خیلی جا خوردم گفتم دیگه فاتحه این جامعه خوندس اگه شوهر تو هم از راه بدر شده باشه... بهش میگم وقتی دیدی اونجوریه میرفتی دسته رو از شوهرت میگرفتی میگفتی بیا خانوم من یادت بدم بدمینتون چجوریه!! میگه نه جلو نرفتم اصلا که یه وقت جلو دوستاش بد نشه برا شوهرم!! میگم لااقل قهر میکردی میگه دلم نیومد!!!!!!  زنها هم خیلی وقتا از ساده بودنشون ضربه های شدید میبینن...شوهرشم هر روز 5 صبح میره پارک بعد ساعت 9 میاد میره سرکارش...میگم تو هم هر روز باهاش برو...ولی بچه کوچیک دارن نمیتونه تنها بذاره پاشه بره کنار شوهرش....خاک بر سر مردی که زنش تو خونه داره زحمت بچش رو میکشه بعد خودش بره هر روز پارک با زنهای معلوم الحال بدمینتون بازی کنه!!!!

شوهر این دوستم خیلی سر به زیر بود ...اول که گفت من خیلی جا خوردم گفتم دیگه فاتحه این جامعه خوندس اگه ...

چی بگم

تا ما زنا خطوط قرمز مون رو مشخص نکنیم همینه

لطفاً به دوستت بگو بشینه با همسرش حرف بزنه

خیلی جدی بگه یه روز من میرم پارک یه روز تو...

منم مثل اون زنا نیاز دارم بدمینتون بازی کنم...

همسر ایشون همون قدر که لذت این تفریح زیر زبونش نشسته باید تلخی و کثیف بودنش رو هم بفهمه...

به همسرش بگه خوشت میاد منم بچه رو بذارم پیش تو و برم با مردای دیگه لاس بزنم...

جلوشو بگیره از جاهای باریک سر در میاره همسرش...

افوض امری الی الله...
چی بگمتا ما زنا خطوط قرمز مون رو مشخص نکنیم همینهلطفاً به دوستت بگو بشینه با همسرش حرف بزنهخیلی جدی ...

آفرین صحبتات عالی بود همینا رو کپی میکنم براش میفرستم الان..قربونت برم ممنونم ازت

آفرین صحبتات عالی بود همینا رو کپی میکنم براش میفرستم الان..قربونت برم ممنونم ازت

عزیزم من شاید جای مادرت باشم

از روی تجربه حرف میزنم

همسرم بعد یه خیانت عاطفی طولانی مدت وقتی عدریه عمر خوشبینی و سازگاری به سیم آخر زدم و حق طلاق و حضانت گرفتم وسط بحث ها گفت تو هیچوقت اعتراض نکردی ...باور کن ما زنا کوتاه بیاییم میشیم کوتاه تمرین دیوار...مردامون باید بدونن اگه خانمی میکنیم و با زندگی می‌سازیم...دلیلش این نیست که بلد نیستیم مثل اون هرزه ها ول باشیم...ما انتخاب کردیم که متعهد باشیم به زندگیمون... و چهارجوب داریم...ولی تا به جایی که اونا هم متعهد باشن...

کمترین کار اینه به جای اینکه سرمون رو زیر برف کنیم باید و حتما خطوط قرمزمون رو مشخص کنیم تو این شرایط افتضاح اطرافمون که یه عده کثیری از زنا و مردان به اسم روشنفکری جامعه رو با جنگل و روابط حیوانی اشتباه گرفتن...و تو همدیگه میلولن...

افوض امری الی الله...
نه بگو بخند نداشتن ولی میگه زنه چنان جلو شوهرم بالا پایین میپرید که از حرص داشتم میترکیدم اونم با لب ...

والا چی بگم استارتر

من نه  اخلاقیات دوستتونا میشناسم نه شوهرشو

برا همین نظری نمتونم بدم

خودشو باید با توجه ب شناختی که از شوهرش داره تصمیم درستو بگیره