2777
2789
عنوان

دوستم رفته پارک دیده شوهرش با یه زن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 38 پست

خوب خانمه هم بهش بگه منم از فردا میرم پارک با مردا تفریح میکنم تو که منو می‌شناسی...

زر زده...این زنای خراب همه جا هستن و به هر وسیله ای به مردا نزدیک میشن...بدمینتون دوست داره بره کلاس مربی بگیره...

شورشو دراوردن دیگه...

خوبه نشسته نظاره کرده...

خوب بلده با زن خودش بازی کنه...

آدم سرش سوت می‌کشه واقعا...

افوض امری الی الله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه خانوم اینکارو میکرد شوهره قیامت به پا میکرد بنظرم باید عادلانه بود پس شوهره  ایشونم کاره درستی نکردن 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

کاش شوهر هیز من یه جا پاش حتی بدون منظور میلغزید تا ترکش می کروم من به جا اون خانم بودم ولش می کردم ...

شوهرشو میشناسم خیلی مرد خوب و خوش اخلاقی هست و اینطوری نیست که بخواد ترکش کنه و بچه هم دارن...الان چکار کنه که شوهرش بفهمه اشتباه کرده و تکرار نکنه؟

شوکه شده فقط نشسته نگاه کرده با حرص...تازه شوهره میگه تو که منو میشناسی چرا اینو گفتی!!!! طلبکار هم ...

نمیدونم چرا مردا جلو زن جماعت انقد سستن.حالا اگه ما باشیم یه مرد بیاد ازمون بخواد باهاش تنیس بزنیم مطمعنا نمیریم همیشه بفکر اون شوهرامونیم.البته زنای نجیب منظورمه

شوکه شده فقط نشسته نگاه کرده با حرص...تازه شوهره میگه تو که منو میشناسی چرا اینو گفتی!!!! طلبکار هم ...

ببشتر زنه کرم داشته 

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

الان یه خانوم اینکارو میکرد شوهره قیامت به پا میکرد بنظرم باید عادلانه بود پس شوهره ایشونم کاره درس ...

آره اتفاقا دوستم بهش گفته خوشت میاد منم بیام پارک با یه آقایی که شلوارک پوشیده با یه لباس کوتاه وایسم بدمینتون بازی کنم به بهانه اینکه یادش میدم؟؟!! شوهره بهش برخورده که تو به من اعتماد نداری...چکار کنه به نظرت؟؟؟

شوهرشو میشناسم خیلی مرد خوب و خوش اخلاقی هست و اینطوری نیست که بخواد ترکش کنه و بچه هم دارن...الان چ ...

بهش بگه الان که دیگه گذشت ولی بدون من ازین حرکات و ارتباطات با نامحرم خوشم نمیاد اصلاااا دیگه تکرار نشه وگرنه سری بعد بخششی در کار نیس.بگه خودت دوست داشتی من میرفتم با یه مرد تو پارک تنیس بازی؟د

نمیدونم چرا مردا جلو زن جماعت انقد سستن.حالا اگه ما باشیم یه مرد بیاد ازمون بخواد باهاش تنیس بزنیم م ...

بله دوست منم خیلی نجیب و پاکه از خیلی سال قبل میشناسمش...شوهرش هم خیلی مرد خوبیه و بسیاااار خوش اخلاق....نمیدونه الان به شوهرش چی بگه که تکرار نکنه...از طرفی هم میگه صبحها هر روز میره پارک نگرانم یکی از همین زنها از راه بدر کنه اینو

آره اتفاقا دوستم بهش گفته خوشت میاد منم بیام پارک با یه آقایی که شلوارک پوشیده با یه لباس کوتاه وایس ...

استارتر واقعا نمیدونم چی بگم 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

شوهرشو میشناسم خیلی مرد خوب و خوش اخلاقی هست و اینطوری نیست که بخواد ترکش کنه و بچه هم دارن...الان چ ...

قهر و چشم ترس ازش بگیره و وانمود کنه باور نکرده حرف شوهرشو  وگرنه پررو میشه کارش بد بوده من چون مرد مریض دیدم میگم شوهر اشغال به درد نخور منم بود همین کارو میکرد 

بهش بگه الان که دیگه گذشت ولی بدون من ازین حرکات و ارتباطات با نامحرم خوشم نمیاد اصلاااا دیگه تکرار ...

مرسی عزیزم...اتفاقا بهش گفته که خوشت میاد منم برم با یه آقا تنیس بازی کنم تو پارک؟ شوهره چیزی نگفته فقط گفته تو که منو میشناسی چرا اینجوری حرف میزنی

خوب خانمه هم بهش بگه منم از فردا میرم پارک با مردا تفریح میکنم تو که منو می‌شناسی...زر زده...این زنا ...

دوستم اینقدرررر ساده اس که نگو ...یعنی لنگه این تو دنیا نیست... زندگی خیلی خوبی داره ها ...این اولین باره همچین چیزی دیده و میگه نمیدونم چکار کنم دیگه تکرار نکنه