2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

2052 بازدید | 84 پست

کسایی که تجزبه جدایی رو داشتن لطفا راهمایی کنن

من و همسرم زندگی عااااشقانه ای رو شروع کردیم و روز به روز رابطمون عاشقانه تر میشد که ببعد از مدتی فهمیدم همسرم با خانمی دوست شده حاا سه هفته از این موضوع گذشته هر چی سعی میکم فراموش کنم نمیتونم....همش میگم من واسش کمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا افسردگی شوهرم هم بعد از این ماجرا عود کرده دیگه تو دلش از من متنفر شده میگه تو که ا خوندن یه سرس پیام انقدر بهم ریختی یعنی ۶ سال زندگی مشترک و فداکادی های منو ندیدی.....

راست میگا داسه زندگیمون خیلی زحمت کشید هر چند که من فکر میکنم مقداری از این زحمات بخاطر آسایش خانواده خودش بوده 

بنظرم وظیفه هر مردی ایجاد ارامش برا خانمشه این ک بخداد منت بذاره جای تریده...مگ زن بغیر از مردخودش چ کسی روداره تا بهش محبت کنه...همسرت خیلی حاشیه نگره و این ک اصل موضوع رو بیخیال شده

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

نا میتونم نه اون قبول میکنه که من  انقدر ها هم‌ نمک نشناس نیستم ولی میگه تو نامردی و نمک نشناس حا من باید التماسش کنم برگرده...دلش با دلم نیست

همه وجودش تو زندگی نیست

شوهرای شما چجورین؟همه قلبشون واسه زندگی میتپه یا اصلا مهم‌نیست......

شوهر من کاملا عوض شده

یعنی چی تا خیانت میبینید فوری طلاق طلاق 

مگه زندگی زناشویی مسخره بازیه پفک نمکیه؟؟

بله خیانت دردناکترین چیزیه که ممکنه پیش بیاد برای همه 

ولی خواهشا راه آخر رو همین اول نرو 

برو ببین ایراد کار کجاست شوهرتو بشناس ببین واقعا آدم هوسبازیه یا نه 

والا بخدا هرکی خیانت ببینه بخواد فرتی طلاق بگیره صبح همه باید برن دم دادگاه صف بکشن