2777
2789
عنوان

ای خدا از دست زبون خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 67 پست
میگفتی یه دختر کرد اینقدر شخصیت و شعور داره که نه خودش اینجوری رفتار کنه نه این چیزا رو به ناموس داد ...

بخدا من همیشه میگم همه جا خوب و بد داره که بحثی پیش نیاد ولی نمیدونم چرا خواهر شوهرم اصرار داره پید منفیش نسبت به کوردا رو بمن هردفه نشون بده .احمـــــقه .

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا
نمیدونم ندا یاسی رو میشناسی یانه ؟؟ اگه بشناسی میتونی حس کنی که به ادم بر میخوره بی دلیل کسی که لهج ...

نمیشناختم . الان سرچ کردم . دختره آدم حسابی نیست ولی چهرش قشنگه و شاید بخاطر چهره زیباش گفته شکل کورداس بنظر منم اینجور اومد ولی لین خدایی نکرده به معنی این نیست که کوردا اینجورن

و خدایی که به شدت کافیست ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من همیشه میگم همه جا خوب و بد داره که بحثی پیش نیاد ولی نمیدونم چرا خواهر شوهرم اصرار داره پید ...

من باشم ناجور جواب میدم که دیگه حرف نزنه وقتی خودش شعور و منطق نداره باید جور دیگه دهنش رو بست ولی بهت توصیه میکنم بی محلش کنی و خیلی رسمی باهاش برخورد کنی میترسم جواب بدی اذیتت کنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نمیشناختم . الان سرچ کردم . دختره آدم حسابی نیست ولی چهرش قشنگه و شاید بخاطر چهره زیباش گفته شکل کور ...

نه اصلا چهرشو نگف میگف حرف زدنش و لهجش نشون میده کورده .نمیگف لهجش شبیه کورداس میگف کورده 

من باشم ناجور جواب میدم که دیگه حرف نزنه وقتی خودش شعور و منطق نداره باید جور دیگه دهنش رو بست ولی ب ...

ای خواهر هر چی میکشم ازین دلــــه الکی مهربونمه که هربار به خودم میگم دیگه اینکارو نکن دیگه محل نده دیگه ازین به بعد قیافه بگیر ولی بازم سادگی بخرج میدم 

نه اصلا چهرشو نگف میگف حرف زدنش و لهجش نشون میده کورده .نمیگف لهجش شبیه کورداس میگف کورده 

عجب پس حق داری . بالاخره لحن گفتارم نیتو نشون میده . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
ای خواهر هر چی میکشم ازین دلــــه الکی مهربونمه که هربار به خودم میگم دیگه اینکارو نکن دیگه محل نده ...

مشخصه که مظلوم و ساده ای برای همین گفتم جواب ندی ممکنه بدتر کنن خدا همه رو به راه راست هدایت کنه و یه جو شعور هم به همه بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مشخصه که مظلوم و ساده ای برای همین گفتم جواب ندی ممکنه بدتر کنن خدا همه رو به راه راست هدایت کنه و ی ...

مرسی عزیزم .❤️😘😘

یه عده واقعا خودشونو میزنن به اون راه یا دارن ادا در میارن ؟😦معلومه خواهر شوهرش عمدی گفته !منظور استارتر به ندایاسی و جد ابادش  نیست به رفتار خواهر شوهرشه وگرنه دلیلی نداره بگه کرده ! 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋