2777
2789
عنوان

ای خدا از دست زبون خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😚😙😗😙😚😚😙😙😗😗😙😙😙😚😙😉😙😙😗😗😚😙😙😙😗😗😗

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙😙

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
واقعا. ولی نمی دونم چرا بعضی افراد اینقدر نسبت به کوردا ذهنیت بدی دارن.خصوصا اگه اهل تسنن باشن. ما ه ...

بابا اگه استارتر ترك بود،خواهر شوهرش مي گفت ندا ياسي تركه😂😂😂

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
بابا عزيزم استارتر به خاطر حرف خواهر شوهرش ناراحته.بنده خدا مشكلي با افغان ها نداره

باشه من اشتباه فهمیدم حتمی

ولی به نظرم ندا یاسی ایرانیه

کسی که ایران بزرگ شده فرهنگ ایرانی داره ایرانیه دیگه

حالا یه رگش به یه طرفی بره دلیل نمیشه بگی افغانیه

بابا اگه استارتر ترك بود،خواهر شوهرش مي گفت ندا ياسي تركه😂😂😂

اخ گفتی دقیقا کلا همیشه همینه .

اینم اولین باز نیس که یچیزی چسبونده به کردا مثلا یسری میگف کردا وحشین منم نگاش کردم گفتم از ما وحشی گری دیدی که به همه کوردا نسبت میدی گف نــــــــه شمارو نمیگم که 

چ

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا
اینم اخر و عاقبت پاچه خاری خواهر شوهر😂😂😂😂😂😂😂😂😂شوخی کردم 😉😉خواهر شوهر کیلو چنده بیخیال باش ...

اخ اخ مثلا پاچه خواریشو کنم چی گیرم میاد 😢😢

اخ گفتی یذره سیاست ندارم که 😂😂😂

تاپیکت بوی نژاد پرستی داره بدم اومد . الان ناراحتی که یه دختر افغانو گفته شکل کورداس ؟ 

نمیدونم ندا یاسی رو میشناسی یانه ؟؟

اگه بشناسی میتونی حس کنی که به ادم بر میخوره بی دلیل کسی که لهجش هیچ شباهتی به کوردا نداره رو به کوردا نسبت بدی برای سوزوندن کسی که فقط خواست لبخند رو لبت بیاد 

بله عزیزم

میگفتی یه دختر کرد اینقدر شخصیت و شعور داره که نه خودش اینجوری رفتار کنه نه این چیزا رو به ناموس داداشش بچسبونه از بس ما کردا اصیلیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام