2777
2789
عنوان

ای خدا از دست زبون خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که ما متوجه شدیم لهجه اش اول به عربا میخوره بعدم افغانی ها. چون مادرش افغانی بوده باباش عرب ...

اره دقیقا خیلی تابلوعه .ولی اون مثلا میخواد بچسبونه به من که کوردم .مثلا با گرفتن حال من حال خودشو خوب کنه .

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

این دختر ایرانیه بزرگ شده ایرانیه

حالا یه رگ افغانی داره یا نداره

بیان اجداد مارو حساب کنن یکی در میون رگ افغانی عراقی عرب همه چی داریم 

این کشورا همه قبلا یکی بودنا

حالا چه طوری تو میخوای یه چیز بدیو بچسبونی به افغانستان بد نیس؟

خواهر شوهرت این کارو میکنه بده؟

این دختر ایرانیه بزرگ شده ایرانیه حالا یه رگ افغانی داره یا نداره بیان اجداد مارو حساب کنن یکی در ...

بابا عزيزم استارتر به خاطر حرف خواهر شوهرش ناراحته.بنده خدا مشكلي با افغان ها نداره

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
این دختر ایرانیه بزرگ شده ایرانیه حالا یه رگ افغانی داره یا نداره بیان اجداد مارو حساب کنن یکی در ...

عزیزم خودش اعلام کرده افغانه من نگفتم افغانیا بدن .و  اصلا لهجش به کوردا نمیخوره .و من نه میگم کوردا خوبن نه افغانیا .ولی زشته که خواهر شوهر من وقتی میبینه دختره هر حرفیو داره میزنه بی دلیل بگه کورده ها وقتی خودش گفته کجاییه

حالا افغان و عرب و کرد داره مگه؟همه انسانیم

واقعا. ولی نمی دونم چرا بعضی افراد اینقدر نسبت به کوردا ذهنیت بدی دارن.خصوصا اگه اهل تسنن باشن. ما همه برادر و خواهریم همه از یه کشوریم. کاش این حرفا رو بعضیا نمیزدن.

بابا عزيزم استارتر به خاطر حرف خواهر شوهرش ناراحته.بنده خدا مشكلي با افغان ها نداره

قربونت برم که حرف منو تو فهمیدی