2777
2789

استادمون ۵۰صفحهههه متن انگلیسی داده گفته اینارو ترجمه کنید و فارسی ش رو تایپ کنید با فونت  لوتوس و فونت تیتر و بعدش از اون پرینت بگیرید بیارید برام

من رفتم  بیرون برام انجام بدن گفتن ۳ ملیون میگیریم ازت قیافم اینشکلی شد😧😳😳

حالا اوردم خودم با هوش مصنوعی ترجمه کردم  ولی موندم چجوری تایپ کنم که ببرم بیرون کپی کنم

اصلا با چه برنامه ای؟؟؟کلی برنامه نصب کردم ولی هچکدوم این فونت هارو ندارن و من میخوام بصورت می دی اف باشه مثلا صفحه یک و صفحه دوجدا باشه این برنامه ها کل متنارو پشت هم میاره

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لپ تاپ انجام بده تو برنامه ورد آسونه که

مشکل همینه لپ تاپ ندارم کامپیوتر هم حتی حوصله ندارم بازش کنم ببینم این برنامه رو داره نداره کلا تایپ باهاش سخته منم وقتم کمه گفتم شاید توگوشی برنامه ای هس 

نرم افزار گوگل لنزو دانلود کن. متن ترجمه میکنه. یک صفحه به یک صفحه عکس بده بهش ترجمه کنه بعدش اسکرین بگیر بده chatgpt بگو برام تایپ کن تهش همرو بزار توی وورد فونتتو درست کن. یکم باید خودتم زحمت بکشی

خب اگه ترجمه رو از هوش مصنوعی گرفتی کپی کن تو ورد بعد به صورت پی دی اف سیو کن

برنامشو دارید؟

من چند تا نصب کردم اصلا این فونتایی که میگه رو پیدا نمیکنم

نرم افزار گوگل لنزو دانلود کن. متن ترجمه میکنه. یک صفحه به یک صفحه عکس بده بهش ترجمه کنه بعدش اسکرین ...

هوش مصنوعی همش میپیچونه گف برات پی دی افش میکنم نکرد اصلا واسه من این قابلیتش نیس🤣🤣🤣

هوش مصنوعی همش میپیچونه گف برات پی دی افش میکنم نکرد اصلا واسه من این قابلیتش نیس🤣🤣🤣

نه هوش مصنوعی برای کارای اینجوری بزرگ جواب نمیده مگر نسخه گرونشو بخری. نهایت یه سوال ریز کوچیک ازش بپرسی بخوای برات توضیح بده. خودت باید دست به کار شی اگه به این راحتی بود بیرون ۳ میلیون نمیگرفت

ورد رو ویندوزه خودش

اره عزیزم. ولی  این بمن گفته ترجمه ها صفحاتشون جداگانه باشه مثلا صفحه یک .دو

تو این ورد که من دارم اصلا نمیشه صفحه به صفحه نوشت همشو پشت سر هم میاره

شما بلدین ؟؟

نه هوش مصنوعی برای کارای اینجوری بزرگ جواب نمیده مگر نسخه گرونشو بخری. نهایت یه سوال ریز کوچیک ازش ب ...

بیرون گف من باید بشینم دونه به دونه برات ترجمه کنم و وقت زیاد میبره تایپش و فلان درصورتیکه عین چی دروغ گفت قبلا هم یه پروژه بهش دادم همشو از گوگل کپی کرده بود اون مگه تا اینحد زبان بلده بشینه دونه دونه ترجمه کنه همشو از چت جی بی تی درمیارن و‌کپی پیست میکنن

خاک تو سر این استاد یکی نیس بگه مگه من رشتم زبانه همچین پروژه ای دادی

بیرون گف من باید بشینم دونه به دونه برات ترجمه کنم و وقت زیاد میبره تایپش و فلان درصورتیکه عین چی در ...

منم رشتم اصلا مرتبط نیست علوم پزشکیه ولی اساتید زبانم مخصوصا زبان عمومی پدر مارو دراوردن😂

گفتم که راحت همین گوگل لنزه. راحت بده برات ترجمه کنه خودت بریز تو سیستم صفحه به صفحه وورد کن