2777
2789

شوهرم یه شهر دور سر کاره خانوادشم ساکن شهرستانن. امروز جاریم بهم پیام داد که مادر شوهر  اینا رفتن شمال سفر  و فردا شب میان تهران خونه ی ما مهمونی  اگر خواستی بیا  خونمون دورهم باشیم

اصلا خانواده شوهرم‌نگفته بودن قراره بیان تهران  حتی به شوهرمم نگفته بودن  الان‌ تعارفشون کنم بیان خونمون وقتی شوهرم‌نیست؟یا نیازی نیست؟  و اینکه فردا شب برم‌خونه ی جاریم؟  اگر نرم بده و ممکنه ناراحت بشن؟  آخه وقتی پسرشون نیست عروس میخوان چیکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به رابطه تون داره اگه خوش میگذره برو اگه بد میگذره بگو همسرم نیست انشالله در یه فرصت مناسب مزاحم میشیم.

دعوت هم باز بستگی به روابطتان داره. اگه خوبین دعوت کن اگه دل پر خون داری یه تعارف الکی بزن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین شوهرت نظرش چیه صد درصد نباید بزی و نباید دعوت کنی ولی اگر شوهرت ممکنه ناراحت بشه بحث پیش بیاد م ...

ن شوهرمم گفته نرو به نظرت کار اشتباهی کردن که چیزی نگفتن به ما؟ حق دارم ناراحت باشم؟

به نظرم برو 

به احترام حرف جاریت که دعوتت کرده...

به نظرم زیاد مسئله مهمی نیس که خونواده همسرتون بهتون نگفتن اما اگه برا شما مهمه این قضیه به نظرم یه تعارف سرد بهشون بکن که بیان خونه تون...که بعدا براتون حاشیه درست نشه

با شوهرت مشورت کن

جو خونه جاری هم نمیدونیم چطوریه من خودم اگه همسرم نباشه احتمالا نمیرم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
وقتی حتی کسی نگفته که قراره بیان تهران پس دلیلی ام نداره من تعارفشون کنم بیان خونه مون نه؟

شاید چون همسر شما خونه نبوده نخاستن شما به زحمت بیفتی برا همین بهتون نگفتن

شاید اصلا به جاریتونم چیزی نگفتن اتفاقی ز زدن به خونواده شوهرت اونا گفتن تو راه تهرانیم و...

جاری هم تعارف کرده که بیاید خونه مون

حتی وقتی اونا اصلا نگفتن که دارن میان تهران؟

خب اونا نگفتن ولی میگی جاریم بهم گفته که میان تهران خونه ما شمارو هم دعوت کرده حتمن اون خبر میده که شما میدونی اونا اومدن تهران به نظرم دعوت نکنی زشته