2777
2789

خونه مامانش بالاشهره قبلا خودش خانه داشت تو پایین شهر الان ولی یک هفته و چند روزه رفته خونهدمامانش زندگی میکنه بعد اونجا میره بیرون پیاده روی و اینا شبا بعد پیج اینستا شوهرم رو گوشی خودم بود تو بیومم اسممون هست یکی دختری بیینه میفهمه متاهله 

ولی یک دختر که مال همون محله بالا شهر هست بهش درخواست دنبال کردن داده در حالی که اصلا انجوری نیست که اشنا داشته باشه تو منطقه و اینا یک هفته ام هست رفتارش خیلی سرد شد باهام 

قبلا سابقه خیانت داشته منم میخواستم طلاق بگیرم همین قبل اینکه بره خونه مامانش منو بزور نگه داشت گفت میام بلا سر خواهرت میارم اگ بخوای طلاق بگیری 

حالا من شک دارم بهش که با این دختره دوست شده یا نه بنظرتون چجوری بفهمم وقتی فهمیدم چجوری واکنش نشون بدم که حداقل طلاقم بده 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

حس یک زن هیچوقت دروغ نمیگه به احتمال زیاد داره خیانت می‌کنه این آقایون متاهل هم انگار پررو شدن همه خیانت😒😒😒

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم تو پیجش حتی عکس پروفایلم نداره هچی 

من میگم احتمالا به دختره شماره داده بهشم گفته زن دارم پیج اینستاشم داده ولی گفته پیام نده چون پیام نداده

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اینم بگم تو پیجش حتی عکس پروفایلم نداره هچی من میگم احتمالا به دختره شماره داده بهشم گفته زن دارم پی ...

ببین پیج دیگه نداره؟ تو حساباش بگرد

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
حس یک زن هیچوقت دروغ نمیگه به احتمال زیاد داره خیانت می‌کنه این آقایون متاهل هم انگار پررو شدن همه خ ...

افرین من حسم میگه مخصوصا تو این هفته که رفتاراش عجیب شده بود سرد شده بود مثل قبل نبود

چرا انقدر ب این چیزای منفی فکر میکنید شاید اینطوری نباشه مردی ک زنی رو نخواد طلاقش میده خودش راحت با ...

بعضیا نمیخوان و چون نمیخوان حق حقوق زن رو بدن سعی میکنن اذیت کنن ک زن خودش خسته شه درخواست طلاق بده

ی پیج پی وی بزن ب اسم شوهرت

برو ب دختره ریکوئست بده ببین عکس العملش چیه

با پیج جدیده استوری ریپلای خور بزار

من اینطوری مچ اکسمو گرفتم موقع خیانتش 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

چرا انقدر ب این چیزای منفی فکر میکنید شاید اینطوری نباشه مردی ک زنی رو نخواد طلاقش میده خودش راحت با ...

درسته منم حرفم همینه میگم شاید اونوقت نو مخواسته الان که با این دختره اشنا شده دیگه قضیه فرق کرده 

ببین پیج دیگه نداره؟ تو حساباش بگرد

دختره یا شوهرم

افرین من حسم میگه مخصوصا تو این هفته که رفتاراش عجیب شده بود سرد شده بود مثل قبل نبود

والا مردای متاهل انقد دیگه هار شدن به منم درخواست میدم از اینستا من خودم متاهلم یک دختر دو سال دارم این کارا چیه میکنن منم بدبین شدم همش شوهرمو چک میکنم

بعضیا نمیخوان و چون نمیخوان حق حقوق زن رو بدن سعی میکنن اذیت کنن ک زن خودش خسته شه درخواست طلاق بده

منکه خودم راضی بودم هرچی دارم بدم بهش فقط ولم کن از بسه که شوهرم سمی اخلاقاش خسیس بد دل بد دهن خودشفیته شدید اشغال به تمام معنا 

ی پیج پی وی بزن ب اسم شوهرتبرو ب دختره ریکوئست بده ببین عکس العملش چیهبا پیج جدیده استوری ریپلای خور ...

خب میگم شاید از شوهرم وقتی ببینه بهش ریکوئست دادم بگه توییی یا کس دیگع و اینا شوهرمم زرنگه خیلی بهش میگه نه زنم جوری رفتار کن انگار نمیشناسی🥲