2777
2789
عنوان

راهننایی درباره دیتِ اول

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره در مقابل کی حس بی ارزش بودن داره؟ دختره این حس رو بهش داده؟پسره همیشه تو حرفاش به دختره میگه تو ...

والله نمیدونم 

منو وارد روابط پیچیده نکنید😂😂

مگه چکار کرده که دختر احساس بی ارزشی میکنه؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

والله نمیدونم منو وارد روابط پیچیده نکنید😂😂مگه چکار کرده که دختر احساس بی ارزشی میکنه؟

اول که بگم این آقا فقط لب و دهنه، فقط حرف میزنه هرگز عمل نمیکنه.

توجه نمیکنه. اهمیت نمیده،

خانواده و دوستان و کارش براش مهمترن، بخاطر اینا ممکنه چندروز نباشه و ....

وقتی حالش خوبه با اوناس به محض اینکه دپرس میشه یا مشکلی در رابطه با اونا براش پیش میاد پیش این دختر درد و دل میکنه،

هدیه و اینا هم تو کارش نیست، دیگه نمیدونم خسیسه یا از اهمیت ندادنش هست که من قطعا از اهمیت ندادن میدونم.

بعد قسمت جالب اینجاست که این دختر چندین بار قهر کرده و رابطه رو کات کرده ولی آقا با وعده و وعید و قول میدم و.... دختر رو به ادامه راضی کرده ولی دریغ از کوچکترین تغییر

تبدیل به یه چالش لاینحل برای دختر بنده خدا شده

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
اول که بگم این آقا فقط لب و دهنه، فقط حرف میزنه هرگز عمل نمیکنه.توجه نمیکنه. اهمیت نمیده،خانواده و د ...

من جا دختر باشم کات میکنم 

واقعا دلیلی نداره موندن تو این رابطه

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔