saraiee مدیر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 عنوان راهننایی درباره دیتِ اول | مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 95 پست من بایه آقایی درارتباطم ایشون مناباماسک دیده بودن قبلا که رابطه شروع شد. بعدامروزبدون ماسک رفتم دیت. خیلی نگاهم میکردوقربون صدقه میرفت. پنج دقیقه توماشین بودم وپیاده شدم. همه میگن خوشگلم البته چشمام خیلی. ایشونم امروزمنادید. اومدم خونه منتظرشدم پیام بده نداد. خودم پیام دادم واحوالپرسی کردیم بعدگفت خوشت اومدازم ازنزدبک منادیدی جواب ندادم. من گعتم توچطور؟ گفت اگه خوشم نبومده بودکه انقدرنگات نمیکردم وگفتم تموم کنیم میخواستم ببینم چی میگه اصرارپشت اصرارکه نه نمیتونم. خیلی پیام دادجواب ندادم وکفتم ولم کن گفت نمیتونم ازفکرت دربیام اینجوری نکن باهام. حالابه نظرتون ایشون مناپستدیده یانه؟ فقط میخواستم ببینم گفتم تموم کنیم چیکارمیکنه 1404/06/19 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8154 زیادی خودشو دست بالا گرفته ظاهرا شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 من باشم نمیام بستگی به پسره داره خب میدونه میخوامش
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9638 پسری که به حرف خیلی خیلی ادعای عاشقی و دوست داشتن دختر مقابلش رو داره ولی با رفتارش به دختر حس بی ار ... احتمالا پسریه که خودش هم حس بی ارزش بودن میکنه یا پسریه که ریاکاره و ادعای عاشقیش الکیه کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9638 خب میدونه میخوامش پس میاد فعلا نرو پیام بده کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 پس میاد فعلا نرو پیام بده نه نمیدم عمراٰ. عکس رادیدید. میتونه بیخیالم بشه به تظرتون؟
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8154 احتمالا پسریه که خودش هم حس بی ارزش بودن میکنه یا پسریه که ریاکاره و ادعای عاشقیش الکیه پسره در مقابل کی حس بی ارزش بودن داره؟ دختره این حس رو بهش داده؟پسره همیشه تو حرفاش به دختره میگه تو شانس زندگیمی، دختره هیچوقت بهش حس بدی ازطرف خودش نداده شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
maryam_mazani عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1224 نه نمیدم عمراٰ. عکس رادیدید. میتونه بیخیالم بشه به تظرتون؟ نه انقدر چشمات زیباعه هیچوقت نمیتونه فراموشت کنه😂😂
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 معمولیه خواهر چرا کامل نمیزاری اره خب بدون آرایشم. معمولیم اینه
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 نه انقدر چشمات زیباعه هیچوقت نمیتونه فراموشت کنه😂😂 مسخره میکنی
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9638 نه نمیدم عمراٰ. عکس رادیدید. میتونه بیخیالم بشه به تظرتون؟ عکس اونم بذار تا در مقایسه بگم کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔