saraiee مدیر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 عنوان راهننایی درباره دیتِ اول | مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 95 پست من بایه آقایی درارتباطم ایشون مناباماسک دیده بودن قبلا که رابطه شروع شد. بعدامروزبدون ماسک رفتم دیت. خیلی نگاهم میکردوقربون صدقه میرفت. پنج دقیقه توماشین بودم وپیاده شدم. همه میگن خوشگلم البته چشمام خیلی. ایشونم امروزمنادید. اومدم خونه منتظرشدم پیام بده نداد. خودم پیام دادم واحوالپرسی کردیم بعدگفت خوشت اومدازم ازنزدبک منادیدی جواب ندادم. من گعتم توچطور؟ گفت اگه خوشم نبومده بودکه انقدرنگات نمیکردم وگفتم تموم کنیم میخواستم ببینم چی میگه اصرارپشت اصرارکه نه نمیتونم. خیلی پیام دادجواب ندادم وکفتم ولم کن گفت نمیتونم ازفکرت دربیام اینجوری نکن باهام. حالابه نظرتون ایشون مناپستدیده یانه؟ فقط میخواستم ببینم گفتم تموم کنیم چیکارمیکنه 1404/06/19 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8154 در روابط سمی نمونید رابطه خودم نیست ولی موافقم شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 اخر شب احتمالا برگرده هنوزکه نیومده چِک میکنم همش. اونم مناچِک میکنه. باااااایدخودش پیام بده. بمیرمم خودم نمیرم سمتش. میخام بدونم باچندتاحرف که بهش زدم تموم کنیم واینا، میکشه کناریانه
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9633 هنوزکه نیومده چِک میکنم همش. اونم مناچِک میکنه. باااااایدخودش پیام بده. بمیرمم خودم نمیرم سمتش. میخا ... رو مخ اگه آدم بود میشد شما کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9633 😂😂 کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 رو مخ اگه آدم بود میشد شما چرا؟ خب خواستم امتحانش کنم
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 رو مخ اگه آدم بود میشد شما قبول کن درخواستم رالطفا