saraiee مدیر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 عنوان راهننایی درباره دیتِ اول | مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 95 پست من بایه آقایی درارتباطم ایشون مناباماسک دیده بودن قبلا که رابطه شروع شد. بعدامروزبدون ماسک رفتم دیت. خیلی نگاهم میکردوقربون صدقه میرفت. پنج دقیقه توماشین بودم وپیاده شدم. همه میگن خوشگلم البته چشمام خیلی. ایشونم امروزمنادید. اومدم خونه منتظرشدم پیام بده نداد. خودم پیام دادم واحوالپرسی کردیم بعدگفت خوشت اومدازم ازنزدبک منادیدی جواب ندادم. من گعتم توچطور؟ گفت اگه خوشم نبومده بودکه انقدرنگات نمیکردم وگفتم تموم کنیم میخواستم ببینم چی میگه اصرارپشت اصرارکه نه نمیتونم. خیلی پیام دادجواب ندادم وکفتم ولم کن گفت نمیتونم ازفکرت دربیام اینجوری نکن باهام. حالابه نظرتون ایشون مناپستدیده یانه؟ فقط میخواستم ببینم گفتم تموم کنیم چیکارمیکنه 1404/06/19 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 باید دید چند ساعت بعد پیام نداده شاید اسی توقع داشته تا پیادش کرد پیام بده مثلا ۲ ساعت بعد پیام داده ... اره توقع داشتم تاپیادم کردزنگ بزنه بعدگفت کارداشتم نشدچته چرااینجوری مبکنی
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9637 دیروزاین اتفاق افتادصبح دیدمش. بعدازظهرپیام دادم تاشب پیام میدادجوابوتدادم. امروزم نه اون پیام داده ... من فکر کردم چند روز پیام نداده شماها چرا اینقدر عجیبید ؟؟ شما یکیو میخوایید التماس کنه بهتون که ظاهرا پسر زیر بار نرفته و رفته دنبال کارش کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
8579 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8521 اره توقع داشتم تاپیادم کردزنگ بزنه بعدگفت کارداشتم نشدچته چرااینجوری مبکنی ۵ تا انگشت مثل هم نیستن یادت باشه . خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 شاید به اینکه تو از اون خوشت نیومده شک داشته آره خودمم فکرکردم به همین. آخه ازش سَرتَرم
فضول5 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 30936 اسی الان که فکر مبکنم بنظرم سخت نگیردرسته حساست کرده ولی بیخیالشو دیگه میگه میخوامت پس دیگه فکر کردن نداره
فضول5 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 30936 من دختری رفتار شما را باهام کنه و بعد دیت اول هی بگه کات کات قطعا برام تموم میشه تاپیک اخری منم بخون نظر بده
maryam_mazani عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1208 چقدر مریضی دختر😐😂بچه دوساله ای مگه باور کن پسرا خیلی رک حرف خودشونو میزنن اگه بدش میومد بهت میگفت یا رفتار بدی نشون میداد این بچه بازیا چیه نمیتونی تو رابطه نرو با این رفتارارو نشون نده
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 من فکر کردم چند روز پیام نداده شماها چرا اینقدر عجیبید ؟؟ شما یکیو میخوایید التماس کنه بهتون که ظاهر ... آره فکرکنم رفت که رفت🤣فکرکردمن ازش خوشم نیومده آخه توماشین خیلی قربون صدقم میرفت. باورتون میشه میخواستم التماسم کنه😂
دختربلورین عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 4895 همین الان که نمیگهصبر کن چهار روز با تو سرگرم باشه بعد که دلش را زدی خود واقعیش را نشان میده گول حرفای دل فریب این جماعت ریا کار را نخور
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9637 آره فکرکنم رفت که رفت🤣فکرکردمن ازش خوشم نیومده آخه توماشین خیلی قربون صدقم میرفت. باورتون میشه میخو ... خدا را شکر کهرفت و توسط یه دختر خودشیفته و سادیسمی اذیت نشد😂😂 کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 من فکر کردم چند روز پیام نداده شماها چرا اینقدر عجیبید ؟؟ شما یکیو میخوایید التماس کنه بهتون که ظاهر ... خیلی قربون صدقم میرفت وتعریف میکردازم. پنج دقیقه توماشین بودم البته عقب نشسته بودم وپیاده شدم رفتم خونه بعدازظهرپیام دادم تموم کنیم. اعصابش ریخته بودبه هم. چندبارگفت نرورواعصابم ولت نمیکنم. منم جواب ندادم. حالاوایسم خودش پیداش بشه به نظرتون؟
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 رفتارات ی جوریه..کوسخول چیزی هستی وای پوکیدم ارخنده
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 خدا را شکر کهرفت و توسط یه دختر خودشیفته و سادیسمی اذیت نشد😂😂 عه. چرااین حرفامیزنی😂😂😂😂
maryam_mazani عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1208 آره خودمم فکرکردم به همین. آخه ازش سَرتَرم اگه سرتر بودی هیچوقت به این فکر نمیکردی ازت خوشش نیومده😂😂😂