saraiee مدیر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 عنوان راهننایی درباره دیتِ اول | مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 95 پست من بایه آقایی درارتباطم ایشون مناباماسک دیده بودن قبلا که رابطه شروع شد. بعدامروزبدون ماسک رفتم دیت. خیلی نگاهم میکردوقربون صدقه میرفت. پنج دقیقه توماشین بودم وپیاده شدم. همه میگن خوشگلم البته چشمام خیلی. ایشونم امروزمنادید. اومدم خونه منتظرشدم پیام بده نداد. خودم پیام دادم واحوالپرسی کردیم بعدگفت خوشت اومدازم ازنزدبک منادیدی جواب ندادم. من گعتم توچطور؟ گفت اگه خوشم نبومده بودکه انقدرنگات نمیکردم وگفتم تموم کنیم میخواستم ببینم چی میگه اصرارپشت اصرارکه نه نمیتونم. خیلی پیام دادجواب ندادم وکفتم ولم کن گفت نمیتونم ازفکرت دربیام اینجوری نکن باهام. حالابه نظرتون ایشون مناپستدیده یانه؟ فقط میخواستم ببینم گفتم تموم کنیم چیکارمیکنه 1404/06/19 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 همین الان که نمیگهصبر کن چهار روز با تو سرگرم باشه بعد که دلش را زدی خود واقعیش را نشان میده گول حرف ... به خاطرهمین که میدونم این مرداچی هستن این رفتارراکردم
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 اگه سرتر بودی هیچوقت به این فکر نمیکردی ازت خوشش نیومده😂😂😂 به خداسَرترم. خودشم دیروزگفت فکرنمیکردم قبولم کنی
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9637 خیلی قربون صدقم میرفت وتعریف میکردازم. پنج دقیقه توماشین بودم البته عقب نشسته بودم وپیاده شدم رفتم خ ... اره بشین تا بیاد😂😂 کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
maryam_mazani عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1208 به خداسَرترم. خودشم دیروزگفت فکرنمیکردم قبولم کنی خب آنقدر از خودت تعریف میکنی یه عکس بزار ببینیمت
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 خب آنقدر از خودت تعریف میکنی یه عکس بزار ببینیمت باشه. فقط چشام رامیزارم بدون آرایش اینم
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8154 اگه سرتر بودی هیچوقت به این فکر نمیکردی ازت خوشش نیومده😂😂😂 شایدم از اعتماد به نفس کاذبش باشه یا زیاده روی تو اعتماد بنفس که فکر کرده چون خوشگله باید همه همون لحظه به به و چه چه کنن براش شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 اره بشین تا بیاد😂😂 جدی به نظرتون میادیانه؟ بابامیخوامش به خدا
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9637 جدی به نظرتون میادیانه؟ بابامیخوامش به خدا من باشم نمیام بستگی به پسره داره کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8154 باشه. فقط چشام رامیزارم بدون آرایش اینم زود بزار شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
saraiee مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 193 من باشم نمیام بستگی به پسره داره شمام که فقط داری منامیسوزونی باحرفات🤣
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9637 شمام که فقط داری منامیسوزونی باحرفات🤣 تو هم اونو سوزوندی کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔
maryam_mazani عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1208 شایدم از اعتماد به نفس کاذبش باشه یا زیاده روی تو اعتماد بنفس که فکر کرده چون خوشگله باید همه همون ل ... زیادی خودشو دست بالا گرفته
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8154 من باشم نمیام بستگی به پسره داره پسری که به حرف خیلی خیلی ادعای عاشقی و دوست داشتن دختر مقابلش رو داره ولی با رفتارش به دختر حس بی ارزش بودن میده ، توجه و اهمیت نمیده، چجور آدمیه؟! شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی