2777
2789
عنوان

راهننایی درباره دیتِ اول

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چی گفتم؟

چون که یارو جواب پیامتو داده خوشش هم اومده بعد بهش گفتی کات که یارو التماس کنه ؟ که چی بشه مثلا ! هرچند اونم یه هول بیش نیست ولی کلا . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تاپیک منم بخون منم با طرف سر همین به مشکل خوردمبا دست پس میزنن با پا پیش میکشن

آب نمک 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

حالابه نظرشماازم خوشش اومده یانه؟ همه چی راتعریف کردم. شماآقایی نظرتون چیه

من دختری رفتار شما را باهام کنه و بعد دیت اول هی بگه کات کات قطعا برام تموم میشه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

خب پسره بعد قرار اول پیام نداده! رفتار اون چه معنی داره

باید دید چند ساعت بعد پیام نداده شاید اسی توقع داشته تا پیادش کرد پیام بده مثلا ۲ ساعت بعد پیام داده ناراحت شده 😂😂

من دختری رفتار شما را باهام کنه و بعد دیت اول هی بگه کات کات قطعا برام تموم میشه

دیروزاین اتفاق افتادصبح دیدمش. بعدازظهرپیام دادم تاشب پیام میدادجوابوتدادم. امروزم نه اون پیام داده نه من

دیروزاین اتفاق افتادصبح دیدمش. بعدازظهرپیام دادم تاشب پیام میدادجوابوتدادم. امروزم نه اون پیام داده ...

دیگه بهش پیام نده خواهشا ، خودش بخواد میاد طرفت نخواد هم که هیچ