هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صورت تپل و گرد بیشتر بهم میاد پوستم انگار شاداب تره دقیقا فرمه صورته ولی من خودم صورت پر بیشتر دوست ...
بمن هم همینو میگن ولی برای صورت پر باید هشت الی ده کیلو از وزن الانم چاق تر بشم به عبارتی این ده کیلو اضافه وزن برای قد من محسوب میشه
من ترجیح میدم وزن نرمال و سالمی داشته باشم تا صورت پر
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بمن هم همینو میگن ولی برای صورت پر باید هشت الی ده کیلو از وزن الانم چاق تر بشم به عبارتی این ده کیل ...
منم یه مدت چاق شدم صورتم خوب بود هم شکم پهلو در آوردم هم پشت کمرم بد فرم شد دوباره وزن کم کردم هیکلم خوب شد صورتم اینجوری دلم میخواد فیلر بزنم ولی میترسم یه موقع زشت بشه
منم یه مدت چاق شدم صورتم خوب بود هم شکم پهلو در آوردم هم پشت کمرم بد فرم شد دوباره وزن کم کردم هیکلم ...
بنظرم فیلر برای کساییه که سن بالاتری دارن برای سن ما مناسب نیست
فکر میکنم عادت کردن بهش سخت باشه چون دوستم فیبر لب زد و حس میکرد برای خودش نیس و بعد آنزیم زدن انگار خودش بود