2777
2789
عنوان

کیاباخانواده ی همسرقطع رابطه کردن

566 بازدید | 44 پست

من الان راحت ترم ولی نمیدونم کارم درسته یانه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارا خیلی درسته اصلنم تو فکرش نرو

منم قطع رابطه کردم البته ن با همشون

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

به خاطرپسرم نگرانم میترسم واسش خوب نباشه قطع رابطه ی من بااونا

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
کارا خیلی درسته اصلنم تو فکرش نرو منم قطع رابطه کردم البته ن با همشون

*کارت 

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
به خاطرپسرم نگرانم میترسم واسش خوب نباشه قطع رابطه ی من بااونا

نظر شوهرت چیه؟

🌸بی خدا باش هر چه خواهی کن با خدا باش پادشاهی کن....🌸چرا کسی به قطار ایستاده سنگ نمیزند اما به قطار در حال حرکت......!!!!!!

وقتی میبینمشون کلااعصابم بهم میریزه پسرموشوهرم تنهامیرن میترسم هکه چی بدتربشه

نه نکن همه چی بدتر میشه من تجربه شو دارم

باهاشون رابطه داشته باشه ک غرورش له بشه ؟ ب چ قیمتی آخه ابجی؟

نظر شوهرت چیه؟

چون میدونه خیلی اذیت شدم فعلاچیزی نمیگه باپسرم تنهامیره

عزیزم فکر میکنی راحتی همین که تاپیک زدی یعنی ذهنت درگیره

کلا به نظرم قطع رابطه درست نیست رابطه ات رو کم کن ولی قطع نه چون فقط خودت اذیت میشی

مثل همین الان

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
وقتی میبینمشون کلااعصابم بهم میریزه پسرموشوهرم تنهامیرن میترسم هکه چی بدتربشه

ببین اگه سه تاتون قطع رابطه کنین خوبه ... ن این ک اونا برن تو نری...ب نظرم اینجوری بدترم هس