2777
2789
عنوان

آخ که چقدر سخته دلتنگ عزیزی که دیگه نیست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد نگاه هاش که تو دوران بیماری با التماس نگاهم میکرد تا کاری براش بکنم‌اما من بیچاره هیچچچ کاری جز دعا کردن بلد نبودم.

چقدر نذر کردم حالش خوب بشه ببرمش کربلا اما عمرش کفافرنداد. خودش همش بهم میگفت ببرم قم پیش حضرت معصومه😭

خودشم از دکترا نا امید شده بود😭یاد نگاهش شب اخر آتیش به قلبم میزنه یاد اشکاش😭

من تا میبینم وسایلشو قلبم درد میگیره نفسم در نمیاد از بغض و گریه.لباساشو همه را مادرم جمع کردن دادن ...

عزیزم رفتم داستان زندگیت را خوندم. شما تنها نیستی خواهر من متاسفانه بدتر شما سرش اومده. نمیدونم حکمت خدا چیه. فقط عزیزم ناشکری نکن حرفیه که به خواهرمم میزنم. 

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

تاپیک قبلتو خوندم. الان بغضم شکسته و اشکام بند نمیاد‌

ان شالله خدا اون دوتا بچه هاتو برات نگه داره

سه تا فرشته هم تو بهشت داری اونا اون طرف منتظرن ان شالله بعد از عمر طولانی و با عزت که رفتی پیششون دم در بهشت می ایستن و میگن خدایا تا اجازه ندی مادرمون وارد بهشت بشه ما نمیریم. دردی که این دنیا خدا به بنده هاش میده اجر و پاداش بزرگی در دنیای دیگه داره

امیدوارم حضرت زینب همراه همیشگی لحظه هات باشه تا بتونی تحمل کنی نبود فرشته هات رو

الهی به امید خودت...  
عزیزم رفتم داستان زندگیت را خوندم. شما تنها نیستی خواهر من متاسفانه بدتر شما سرش اومده. نمیدونم حکمت ...

ناشکری نمیکنم.

والله روزی که بچه ام هم فوت شد بازم شکر کردم که دوتا بچه دیگه بهم داده تا بعد سالها زندگیم نپاشه از هم.

اما گاهی دل آدم اینقدر میگیره که راهی براش نمیمونه جز گریه.حال این روزام خیلی بده خیلی بد...

ناشکری نمیکنم.والله روزی که بچه ام هم فوت شد بازم شکر کردم که دوتا بچه دیگه بهم داده تا بعد سالها زن ...

درکتون میکنم. من خواهرم چهار بار زایمان کرده فقط یکیشون را داره یکیشونم دختر تازه عروس چهار ساله ضربه مغزیه افتاده تو خونه. یک پسر ناز خوشکل چشم رنگی هم داشت چهارسال پیش تو سن شونزده سالکی بر اثر تصادف از دست داداش

پسر اولشم بر اثر زردی از دست داد.

دو تا کورتاژ داشت یک سقط

بچه سالمش که الان خودش زن و بچه داره وقتی بدنیا اومد بعد مدتی متوجه شدن بیماری سلیاک داره ی بیماری وحشتناکه شبامه روز خواهرم اشک ریخت بعد چهارسال خدا شفاش داد.

از اون همه سختی الان فقط همین پسرش هست دخترشم که به زمبن چسبیده

خود خواهرمم افسردگی شدید داشت قبل تصادف بچه هاش جوریکه چند وقت یکبار میبردیمش تهران بستریش می کردیم. ولی چه میشه کرد

ممنون عزیزم برام دعا کن. دلم‌گاهی خیلی میگیره

چشم حتما 

اون فرشته کوچولو  که الان بهشته 

اطرافیانش بی تابن حق هم دارید 

خدا بهتون صبر و آرامش بده عزیزم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یاد نگاه هاش که تو دوران بیماری با التماس نگاهم میکرد تا کاری براش بکنم‌اما من بیچاره هیچچچ کاری جز ...

کاش خدا ادمو با مریضی عزیزاش امتحان نکنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
درکتون میکنم. من خواهرم چهار بار زایمان کرده فقط یکیشون را داره یکیشونم دختر تازه عروس چهار ساله ضرب ...

وای چقدر سخت خداوند به دلش آرامش بده.

من یک روز تو سایت با مادری هم کلام شدم که یک دختر داشته و بعد پسر اولش که ۵ ساله اش بر اثر مشکل ریوی فوت شده بود. یه مدت بعد همسرش که جوان هم بود درگیر سرطان شده بود. و تو همون گیر و دار بیماری همسرش پسر دومش دنیا امده بود .

اما همسرش بنده خدا وقتی ایشون باردار بوده فوت میشه.

و حالا پسر یک سال و نیمه اش هم متاسفانه ویروس گرفته بود و ریه اش درگیر شده بود و فوت شده بود .

یعنی این خانم تو چند سال سه تا داغ سخت را گذرونده بود و حالا بی کس و تنها با دخترش خانه برادرش زندگی میکرد😭

همیشه خودمو که با ایشون مقایسه میکردم خجل میشدم از زجرهایی که کشیده بود.

وای چقدر سخت خداوند به دلش آرامش بده.من یک روز تو سایت با مادری هم کلام شدم که یک دختر داشته و بعد پ ...

اینا همش امتحان الهی هستش.

هر روحی که خدا میفرسته این دنیا یک جور تحت امتحان و ازمایشه.

یکی با ثروت فراوان

یکی با فقر

یکی با داغ

یکی با مجرد موندن

یکی با بچه دار نشدن

تحملش سخته اما اگر نگاهمون را به دنیا محل گذری قرار بدیم میشه تا حدی کنار اومد. انسان باید راضی باشه به رضای الهی.

الهی خدا به دلتون ارامش بده