2777
2789

درست پارسال این موقع داشتم لوازم و تحریر قشنگتو آماده میکردم و برات فرم مدرسه خریدیم.😢

چقدر با دقت و سلیقه لوازمتو انتخاب کردی😢

یادته چقدر تمیز نگهداری میکردی وسایلت را😭

الان امسال نیستی 😭 و من با نگاه کردن به وسابل و لوازم و تحریرت اشک میریزم.😭

آخ که چقدر سخته نبودنت😭

چقدر سخته ببینم دوستانت دارن برای سال جدید خوسحالی میکنن اما تو که شاگرد اول بودی الان نیستی تا با ذوق بفرستمت مدرسه😭😭😭

یادته یه روز رفتی مدرسه وقتی آمدی چقدر ذوق کردی بهت جایزه داده بودن تو امتحان اول شده بودی😭

یادته حتی تو اوج بیماری درسهاتو میخوندی و ویس میفرستادی برای خانم معلم😭

من به یاد تو هنوز حتی از گروه سال گذشته خارج نشدم تا گاهی با شنیدن صدات تو ویس ها یادت کنم. و اشک بریزم برای نفس هایی که به سختی میومد ولی باز هم تو بهترین عملکردو داشتی😭

چطور یادت نکنم با این همه خاطراتت😭چقدر ارزو داشتی مهندس بشی. دفتر طراحیت هنوز هست😭اما تو نیستی😭نبودنی سخت و طاقت فرسا.

داعت سرد نشده بلکه سخت و عمیق تر شده و جاشو داده به دلتنگی عزیز مادر😭

سخته خیلی، من خواهرم بود دارم دیوونه میشم وای ب حال شما

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا به دلت آرامش بده.

من لباس مدرسه عزیزم را نگه داشتم هر موقع خیلی دلتنگ شدم برم بو کنم.

روزگار خیلی نامرده

سعی کن بپذیری متاسفانه دردیه که هیچوقت فراموش نمیشه و درمان نداره

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

سخته خیلی، من خواهرم بود دارم دیوونه میشم وای ب حال شما

خدا به شما هم صبر بده داغ سخته، چه خواهر و برادر چه پدر و مادر و چه فرزند همه یه تیکه از وجودت دیگه نیست 

عزیزم خدا به دلت آرامش بده.من لباس مدرسه عزیزم را نگه داشتم هر موقع خیلی دلتنگ شدم برم بو کنم.روزگار ...

من تا میبینم وسایلشو قلبم درد میگیره نفسم در نمیاد از بغض و گریه.

لباساشو همه را مادرم جمع کردن دادن به نیازمندان. فقط دو دست نگه داشتم یادگاری😭اما وسایلشو نگهداشتم