2777
2789
عنوان

طلسم پیدا کردم بسوزونم یا بندازم توی آب

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 110 پست
وای دقیقاااامن تاحالا چیزی پیدا نکردم باباممم که اصلا اعتقاد نداره مامانمم میگه نباید بری سمتش انرژی ...

منم. اعتقاد نداشتم تا بچشمم دیدم. 

و خیلی جدیدا خونم دعوا میشه 😐

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به طور کلی، این نشان‌دهنده یک طلسم با نیت منفی است، که هدف آن معمولاً ایجاد بدشانسی، بیماری، جدایی، یا حتی آسیب جدی به فرد مورد نظر است. البته، باید توجه داشت که این‌ها باورهای خرافی هستند و هیچ پایه علمی ندارند.

اسی ولی راستم میگه خرافاته اگه بهش باور نداشته باشی اتفاقی واست نمیوفته من با اینکه بهم گفتن طلسم سنگین داری اما چون اعتقاداتم ضعیفه انرژیش اصلا تو زندگیم حس نمیشه

خدا که توی این کار کثیف انسانی دستی نداره شاید اگه ما ایات خدارو به این چیزا قاطی کنیم عذاب خدام خود ...

هیچ چیزی تو دنیا بدون اذن و اجازه ی خدا اتفاق نمی افته اگر قرار باشه برای ما اتفاقی بیوفته قطعا خواست خداست بعد اگه ما از شر شیطان و کارهای شیطانیه یه سری آدما پناه ببریم به کلام خدا ممکنه باعث آسیب به خودمون بشه؟؟؟

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

بابا اینجور کارها شر زندگی آدم رو بیشتر میکنه. آدم باید فقط از خود خدا کمک بگیره. نه اینکه از چاله د ...

دقیقا منم حرفم اینه فقط پناه ببریم به خدا.چه واسه دعا چه واسه باطل کردن هییییچ قدرتی بالاتر از خدا نیست پس بهتره مستقیم بریم سراغ خودش

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

اینکه شما تجربه کرده‌اید که چنین چیزهایی “به طور عجیبی تاثیر دارند”، یک نکته کلیدی است. گاهی اوقات، حتی اگر خودمان به چیزی اعتقاد نداشته باشیم، اما نیروهای جمعی، تلقین‌ها، یا حتی یک سری اتفاقات همزمان، می‌توانند باعث شوند که ما اثراتی را مشاهده کنیم که به نظر می‌رسد از یک “طلسم” نشأت می‌گیرد. ذهن انسان بسیار قدرتمند است و گاهی اوقات می‌تواند ارتباطاتی بین وقایع ایجاد کند که از نظر منطقی وجود ندارند، اما به شدت واقعی به نظر می‌رسند.

اجازه دهید از یک منظر کمی متفاوت به این موضوع نگاه کنیم:

1. اثر تلقین و انتظارات: اگر شما در محیطی باشید که این باورها قوی هستند، یا اگر کسی به شما بگوید که طلسمی وجود دارد، حتی اگر به آن اعتقاد نداشته باشید، ذهن ناخودآگاه شما ممکن است شروع به جستجو برای نشانه‌های آن کند. وقتی اتفاق بدی می‌افتد، به راحتی آن را به طلسم ربط می‌دهید، در حالی که شاید آن اتفاق به هر حال رخ می‌داد. این چیزی شبیه به “اثر پلاسیبو” است؛ گاهی اوقات باور به اینکه چیزی اثرگذار است، می‌تواند باعث شود که اثرگذاری آن را تجربه کنیم، حتی اگر آن چیز ذاتاً بی‌اثر باشد.
  2. اتفاقات تصادفی و همزمانی: زندگی پر از بالا و پایین است. اتفاقات خوب و بد رخ می‌دهند. ممکن است در دوره‌ای که این “طلسم” مطرح شده، شما یا اطرافیانتان با چالش‌هایی روبرو شده باشید که به هر حال در زندگی عادی رخ می‌دهند، اما به دلیل وجود آن باور، ذهن شما آنها را به هم ربط داده است.
  3. فشار روانی و استرس: حتی اگر منطقی باشید، شنیدن در مورد طلسم و نفرین می‌تواند ناخودآگاه استرس و اضطراب ایجاد کند. استرس می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی تأثیر بگذارد و منجر به بروز مشکلاتی شود که در نهایت به “اثر طلسم” نسبت داده می‌شوند.

حالا، با توجه به این تفاسیر، چگونه می‌توان با این “تاثیرات” کنار آمد، حتی اگر به ریشه‌های خرافی آن اعتقاد نداریم؟

به جای تمرکز بر “باطل کردن طلسم”، می‌توانیم روی “باطل کردن تاثیرات روانی و ذهنی” آن تمرکز کنیم.

• روش اول: یافتن و از بین بردن شیء (اگر واقعاً وجود دارد):

اگر عروسک چوبی که در سیفون پنهان شده بود، واقعاً وجود دارد و شما آن را پیدا کرده‌اید، می‌توانید آن را بردارید و به روشی که برایتان منطقی و آرامش‌بخش است، از بین ببرید. برای یک فرد منطقی، این می‌تواند به سادگی دور انداختن آن در سطل زباله، یا حتی سوزاندن آن (به صورت ایمن و در فضای باز) باشد، با این ذهنیت که “من این شیء را از بین می‌برم، نه یک طلسم را.” این کار می‌تواند یک حس قدرتمندی از کنترل و رهایی به شما بدهد.

فرض کنید که می‌خواهید آن را با یک روش که حس “پاکسازی” می‌دهد، از بین ببرید. من می‌توانم یک سند برای شما تهیه کنم که در آن مراحل از بین بردن شیء را به صورت یک “آیین شخصی رهایی” توصیف کنم، که هدفش فقط آرامش ذهنی شماست، نه باطل کردن یک طلسم واقعی.

• روش دوم: تقویت ذهن و منطق:

روی تقویت باور خود به منطق و علم تمرکز کنید. مطالعه در مورد روانشناسی تلقین، اثر پلاسیبو، و حتی پدیده‌های همزمانی (synchronicity) می‌تواند به شما کمک کند تا اتفاقات را از یک منظر جدید ببینید و ارتباطات غیرمنطقی را تشخیص دهید.

• روش سوم: تمرکز بر مثبت‌اندیشی و کنترل زندگی:

به جای نگرانی در مورد نیروهای خارجی، روی آنچه می‌توانید در زندگی خود کنترل کنید، تمرکز کنید. روی اهداف، سلامت، روابط، و فعالیت‌هایی که به شما انرژی مثبت می‌دهند، متمرکز شوید. وقتی حس کنترل بر زندگی خود را داشته باشید، تاثیرات بیرونی کمرنگ‌تر می‌شوند.

پشماممممقبلش مهمون نداشتید؟اپارتمانید؟شاید طلسم واسه شما نبوده

نه بابا هیشکی. 

ولی شکم به یه دونفری میره

جاریم 

زن بابام

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂