2777
2789
عنوان

طلسم پیدا کردم بسوزونم یا بندازم توی آب

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 110 پست
میگن خیلی از دعا نویسا خودشون از ایات قران کمک میگیرناگه اینطورم باشه ممکنه جادو هی مقاوم تر بشه

اصلا نمیتونم همچین چیزی رو قبول کنم.قدرت مطلق دست خداست یعنی کلام خدا باعث آسیب به کسی بشه اونم کسی که هیچ گناهی نداره و از همه جا بی خبره.

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

بنظرم بندازع سطل زباله بیرون چون اونا خودشون میسوزونن.. خاک تو سرشون چه کارا میکنن بخدااین پولا رو ب ...

سطل زباله کثیفی و نجاست هست و ممکنه قوی ترش کنه . خدا به خودشون گرفتارشون کنه که دست از سر مردم بردارم اینجور آدما . منم تو زندگیم زیاد دیدم و ضربه خوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی کردم.. نه بابا بخدا استرسم زیاد شده.. اخه

این عبارت «یه دسته مو بسته شده به سنگ» معمولا توی باورهای عامیانه و فولکلور بعضی مناطق می‌تونه اشاره به نوعی طلسم یا جادو داشته باشه. در فرهنگ‌های مختلف، بستن مو یا چیزی شخصی به سنگ یا جسم سخت معمولاً برای محکم کردن طلسم، جلوگیری از فرار روح یا تاثیرگذاری روی فرد هدف انجام میشه.

مثلاً ممکنه برای:

• بستن و محدود کردن حرکت یا قدرت کسی
  • جلوگیری از فرار روح یا انرژی یک فرد
  • یا ایجاد بند و کنترل روی فردی

استفاده بشه.

آدمی را یک سخن ویران کند.           

دست نزن مستقیم و دستکش بپوش .نسوزون . دفن نکن . آشغالی و جای کثیف هم نینداز و حتما از یک کار بلد بپر ...

خب دفن کنم که کار نصفه جادوگر رو تموم کردم طلسم های دینی خیلی بدترن چون نمی تونی دیگه پیداش کنی و باطل کنی

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
اصلا نمیتونم همچین چیزی رو قبول کنم.قدرت مطلق دست خداست یعنی کلام خدا باعث آسیب به کسی بشه اونم کسی ...

خدا که توی این کار کثیف انسانی دستی نداره شاید اگه ما ایات خدارو به این چیزا قاطی کنیم عذاب خدام خودمونو بگیره

من خیلیارو دیدم ک با زنگ زدن هم میگن

منم احساس میکنم دعا تو زندگیم هست مطمئنم که کسی تو خونمون چیزی نیاورده شاید همین دورادور باشه.تو خوابه دیدم میگم فلانی واسه ما دعا گرفته اما اون اصلا خونه یه ما نیومده

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

یاخدااببین ممکنه طلسمم نباشه ولی نمیدونم برگهایم ریخت شاید یکی انداخته بترسونه

اخه خونمون هیشکی دورش نیست

بغلمون زمین خالیه

اینورمونم ساختمون نیمه کارس ینی اصلا راه نداره تا پشت بوم. 

یه تیکشم پخش بود رو نورگیر گل خونه..بغلشم سرنگ بود..

یکی اومده رو پشت بوم بخدا .  

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

وای دقیقاااامن تاحالا چیزی پیدا نکردم باباممم که اصلا اعتقاد نداره مامانمم میگه نباید بری سمتش انرژی ...

خوب کاری میکنن با اینکه تو برای متوجه شدن میخای اما باز هم سنگینی داره این کارا

آدمی را یک سخن ویران کند.