2777
2789

شوهرم دیوانم کرده الان چند ماهه ماهیانه که نداده چون ماشین خریده قرص داره منم هرچی پس انداز داشتم دادم بهش الان صفرم زورش میاد بره سرکار همه‌پولشپچو داده ماشین شاسی خریده انداخته زیر پاسخ اجاره خونمون ۸ ماهه عقب افتاده۱۰۰ میلیون به مامانم بدهکارم بخدا روانی شدم اینم هی هر دقیقه می‌ره بیرون زنگ میزنم ۵۰۰ بزن ۱ تومن بزن بابا کرد از کجا بیارم بهش میگم تو فکر می‌کنی میری منم میرم بیرون به هرزگی توقع داری پول بزایم بخدا الان حاملم پول دکترم نیست یکشنبه نوبت گرفتم منتظرم چک نقد بشه برم دکتر فرص ویتامین تموم شده نخریدم این نمی‌فهمه  رفته کارواش زنگ‌زده ۵۰۰ بزن به کارت اومدم کارواش بابا من از کجا بیارم مگه پول دادی به من آن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا شرایط زندگی همه سختهولی خب چی بگم

بابا این توقع بی جا داره با خودش نمیگه این از کجا بیاره هر دقیقه زنک‌میزنه پول بزن آخه من از کجا بیارم مرد حسابی یک‌هفتس اومدیم خونه مامانم دیگه خجالت میکشم سرکار نمیره هرروز صبح الکی میزنع بیرون موقع نهار میاد می‌خوابه باز سرشب می‌ره بیرون آخر شب میاد الکی میگه میرم اسنپ آخه آدم با ماشین شاسی می‌ره اسنپ هی میگم مرد حسابی برو بکار درست درمون 

مستاجره و بیکاره

همین دیگه گفتم پول ماشین بدیم یه جا کوچیک‌ بخریم یا لااقل رهن کامل کنیم گفت مگه خرم پولم بی ارزش بشه پول ماشین همش وامه‌برجی ۵۰ تومان باید قسط بدیم ضامنش بابامه پیام میاد برا بابام بدنم میلرزه

آدم بی کار و مستاجر ماشین شاسی برا چیشه؟

خدا شاهده هزار بار گفتم نکن میبینم شوهر دخترخالم اینا شاسی دارن میخواد کم‌نیاره میگم تو به بقیه چکار داری میگه سرمایس کدوم خری ماشین سرمایه می‌کنه تازه ۵۰۰ میلیون از پول ماشین مونده چک داده برا ۲ ماه دیگه دنبال باز وام‌برداره‌بخدا انقد حرص خوردم دل درد شدم از صبح