anitam80 مدیر عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 301 عنوان تروخدا یکی ک زیستو خوب میتونه بخونه بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست من الان دارم جلسه ۸ فیلمو ی استادیو میبینم بعد جلسه های قبلی یادم رفته همش وسواس دارم برم از اول فیلما رو ببینم میترسم اگ یادم بره نتونم زیست خیلی سبزو بخونم 1404/06/19 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقاش_دربار عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2089 زیست خیلی سبز تک پایه و ایکیو تک پایه بزن شیمی مبتکران دو جلدی فیزیک خیلی سبز ریاضی خیلی سبز مرسیولی من برای فیزیک نشر الگو گرفتم سطحم برای فیزیک متوسطِ مشکلی نداره؟یه سوال دیگه نوع مدرسه تون چی بود؟
anitam80 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 301 زیست خیلی سبز تک پایه و ایکیو تک پایه بزن شیمی مبتکران دو جلدی فیزیک خیلی سبز ریاضی خیلی سبز مرسی ، منابع شیمی و فیزیک و ریاضی واسه یازدهم و دوازدهمتونم همین بود؟
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 مرسیولی من برای فیزیک نشر الگو گرفتم سطحم برای فیزیک متوسطِ مشکلی نداره؟یه سوال دیگه نوع مدرسه تون چ ... نشر الگو کتاب خوب و سطح بالایی هست اگه با پاسخنامه ش یاد میگیری و تستاش برات اوکیه خوبه تیزهوشان بودم ولی سال آخر نرفتم . در کل تاثیر خاصی نداره چون من با هیچ معلم مدرسه م پیش نرفتم به جز فیزیک دنبال چی میگردی؟
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 مرسی ، منابع شیمی و فیزیک و ریاضی واسه یازدهم و دوازدهمتونم همین بود؟ بله دوازدهم فقط ریاضی جامع مهر و ماه و ایکیو زیست هم جامع بقیش همون دنبال چی میگردی؟
نقاش_دربار عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2089 نشر الگو کتاب خوب و سطح بالایی هست اگه با پاسخنامه ش یاد میگیری و تستاش برات اوکیه خوبه تیزهوشان بود ... خیلی ممنون♥️✨
miss__independent عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 3026 اول آموزش دوم تست سوم مرورآموزش که حال میتونه(فیلم یاجزوه یا درسنامه یا کتاب)مثلا واسه خوندن فصل ۱ ... یه سوال چند درصد زیست حفظ کردنیه مثل تعریف و طبقه بندی و اینا برا کسی میخوام که میخواد کنکور تجربی بده