2777
2789
عنوان

دلم نمیاد نوزادمو بچلونم

238 بازدید | 34 پست

انقد دوسششششش دارم لپ های گندشو میبینم می‌خوام محکم بغلش کنم محکم بوسش کنم از خواب بیدارش کنم محکم ب سینم فشارش بدم 

یکماهشه

ولی دلم نمیاد کاش بچه خودم نبود یکم دلم میومد بچلونمش ازش لذت ببرم جوجم 🥺😍

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای عزیزم 💖🥰 خدا حفظش کنه برات همیشه 🙏🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

والا خوش بحالت 

خواهر من وقتی دخترش دنیا اومد افسردگی گرفته بود از اینور هم نق زدنای بچه از اونور مهمون های نفهمی که وقت و بی وقت میومدن خونش 

اصلأ به بچه نگاه نمیکرد ازش بدش میومد 

الان ازش میپرسی میگه اصلأ یادم نیست قیافش چه شکلی بود حتی عکس و اینا هم نمیگرفت 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
😑😐🤣بچه مردم رو رو هم نبایست دلت بیاد خدا حفظش کنه حالا یکم بزرگ میشه گاز بگیر اون لپارو😍

دلم میاد چون مامانش باید ارومش کنه نه خودم😂

بچه خواهرمو محکم بوس میکردم انقد میچلوندم ولی خوششون میومد پوست کلفت شده بودن😂

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖